Sari la conținut

Postări Recomandate

Repar navigatiile Media Nav MN1 Standard sau MN2 Evolution stricate din diverse motive de pe Dacia/Renault si Opel. Pretul difera in functie de problema avuta.

Actualizare softuri MN1 si MN2 la ultimele versiuni de fabrica sau chiar si downgrade.

Modari, aplicare patch-uri, schimbare logo, deblocari, activare optiuni, schimbare interfete, instalare video player dupa dorinta fiecaruia si posibilitati.

Pentru un pachet promotional de 150 Ron modific in orice mod posibil Media Nav-ul cu orice se prefera a avea pe el, la nivelul lui.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...
  • Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Visele erotice nu se pot reda in clipuri video pe Medianav-ul Dusterului. N-am incercat, dar asa am auzit.. O fi vreun blocaj parental pe-acolo.

Repar navigatiile Media Nav MN1 Standard sau MN2 Evolution stricate din diverse motive de pe Dacia/Renault si Opel. Pretul difera in functie de problema avuta. Actualizare softuri MN1 si MN2 la u

@Delu Ai facut cumva update la harti si ai pus si alte fisiere, suplimentare ? Chiar si harti suplimentare @virgiliucalin Depinde de versiunea de SW + HW a MediaNav-ului. Dar aici nu ve

Posted Images

Buna seara dragilor. Masinuta mea (Duster facelift) nu mai e in garantie deci..As vrea sa va intreb daca s-ar putea aduce Media Nav-ul masinii asa incat, pe ecran, sa redea clipuri video de pe stik-ul USB? Daca cumva visez prea erotic..spuneti-mi clar ca sa stiu, sa nu ma mai fac bucati si sa ma rezum strict la mp3-uri : )

Link spre post

Visele erotice nu se pot reda in clipuri video pe Medianav-ul Dusterului. N-am incercat, dar asa am auzit.. O fi vreun blocaj parental pe-acolo.

Editat de Stef13
Link spre post
Acum 11 ore, taz a spus:

Buna seara dragilor. Masinuta mea (Duster facelift) nu mai e in garantie deci..As vrea sa va intreb daca s-ar putea aduce Media Nav-ul masinii asa incat, pe ecran, sa redea clipuri video de pe stik-ul USB? Daca cumva visez prea erotic..spuneti-mi clar ca sa stiu, sa nu ma mai fac bucati si sa ma rezum strict la mp3-uri : )

Se poate

Spor la citit

Link spre post

Exista metode de a pune video player pe orice model MN1, MN2 si chiar si MN3. Pe MN2 si MN3 chiar integrat in Media.

Pe unele MN3 produse pe piata indiana cred ca e chiar si oficiala chestia asta, doar ca acele unitati mi se pare ca sunt fara navigatie si ca sa le dea un plus le-a pus si aceasta. 

Depinde de model sunt avantaje si dezavantaje.

Editat de Neek
Link spre post
  • 2 months later...
La 18.05.2019 la 9:14, Neek a spus:

Repar navigatiile Media Nav MN1 Standard sau MN2 Evolution stricate din diverse motive de pe Dacia/Renault si Opel. Pretul difera in functie de problema avuta.

Actualizare softuri MN1 si MN2 la ultimele versiuni de fabrica sau chiar si downgrade.

Modari, aplicare patch-uri, schimbare logo, deblocari, activare optiuni, schimbare interfete, instalare video player dupa dorinta fiecaruia si posibilitati.

Pentru un pachet promotional de 150 Ron modific in orice mod posibil Media Nav-ul cu orice se prefera a avea pe el, la nivelul lui.

Buna ziua,

Pentru o reparatie de navigatie MN2 Evolution 9.1.3 care se blocheaza la harti, cum va pot contacta?
(Dacia Sandero Stepway 2018), Bucuresti

Multumesc,

Editat de Radu2
Link spre post

Se poate modifica Media Nav-ul(Duster 2019) sa poata citi si material Flac(audio) de pe stick-uri?

Editat de maqulyn
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...