Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,am si eu un medianav din decembrie 2014,pana acum l-am zapacit cu tot felul de interfete,skinuri,MediaNavplus toate variantele,acum am SUPERMOD 7.0.5,pana in prezent totul ok,oricum cred ca fiecare face modificarile astea pe raspunderea lui,adica daca ai curaj si vrei schimbare si sa nu platesti 120 euro pentru niste harti cu Europa atunci te apuci de treaba.De ex cunosc pe cineva care de curand a achizitionat un Renault Talisman din 2017,masina care costa 30 000 euro,am ramas foarte surprins sa vad ca navigatia are harti din 2014,daca vrea sa faca vreun update la harti 120 de euro,asa cum am spus mai sus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

bravo @mister apreciez o parere sincera si obiectiva..

Ai testat si te-ai oprit la ceva X pentru ca ti-a placut pentru ceva anume. Exact asta am facut si eu.

Si eu am Dusterul din 2017 tot cu firmware v 7.0.5. si hartile din 2014 numai pe Romania si Bulgaria. Cum am luat masina la mana a doua nu am beneficiat de acele 90 zile de upgrade gratuit si asa am ajuns a cauta aceste moduri.

Uite pentru a avea ceva constructiv te rog, sa ne impartasesti parerea ta comparativa intre ce ai testat tu poate ca simplu amator sau mai mult (ca vad ca ai trecut prin cateva versiuni de hack).

Editat de Neek
Link spre post

@t0rquemada

Am intrat pe acest forum pentru a multumi cuiva ce ma indrumat si sa imi exprim o parere impartiala.

Nu credeam ca am sa supar asa tare pe cineva cu opinia mea. Din ce credeam eu, forumurile sunt pentru a avea discutii pe opinii si cred ca ar fi bine sa fie si demonstrate. 

Nu te cunosc si nu ma cunosti personal, dar te rog nu ma crede idiot doar pentru ca am intrat ultimul in discutie. Mai tarziu am vazut ca esti foarte prezent pe forumurile Dacia. Dar totusi nu trebuie sa te cred doar ca tu ai vechime si te crezi probabil cel mai bun pe Menavrus "Am Medianav din 2012 și Menavrus din 2014 nu cred că îmi dai sfaturi în domeniu".

Nu inteleg de ce imi pui vorbe in gura ca mai sus sau "Confuzi notiunile de RAM(256MB) și "HDD"(4GB)" pe care eu nu le-am afirmat!!!

Hai sa demonstram ce afirmam si te rog sa ne demonstrezi "Spre deosebire de Menavrus, toate "soluțiile" de pe net scriu în draci pe "hdd"". Arata-ne cum Menavrus scrie cativa biti si Supermodd-ul scrie in draci!!! Convinge-ne cu ceva ce demonstreaza fizic ... fisiere log, etc

Legat de CorePlayer ce e folosit si in Menavrus si in Supermodd, ai dreptate ca nu am citit specificatiile si nici nu sunt interesat a le citi. Eu doar am testat fizic si am vazut ca RULEAZA. Acum vin cu completari la afirmatia ta ca ruleaza "poza cu poza". La test-ul meu de astazi uite ca am vazut destul de cursiv cateva formate video EXACT asa cum le-am dat de pe net (pentru un display cu rezolutia lui nici nu ma asteptam la UHD).

AVI film scurt:

0ixHF8.jpg

AVI XviD Video:

sqA8ER.jpg

MP4 Scurt Video:

zUmhex.jpg

MPG Video:

LpCWkZ.jpg

Daca e un MKV sau MP4 mare intradevar incepe a vedea sacadat. Dar nici nu ma asteptam a fi la cinema la un asa display. E deja destul dupa opinia mea.

Oricum player video pe mine personal chiar ma intereseaza cel mai putin. Ca or fi diferente intre versiunile de player  ... nu stiu.  

Si cred eu ca daca altcineva are teste comparative pro sau contra sa le puna sa vedem si noi DE CE e mai bun/slab unul sau altul. Eu testez Supermodd-ul comparativ ca pe asta il folosesc deocamdata.

Link spre post

Salut,fara sa intru in polemica creata intre voi Neek si t0rquemada,eu va spun ca din tot ce am testat eu pana acum Supermodul mi s-a parut cel mai simplu si eficient,tot la fel de bun este si MediaNavPlus cu toate variantele lui dar mi s-a parut cam stufos si cred ca era prea mult pentru medianavul meu varianta standard.Pot sa spun ca am platit si 50 de euro pentru un MENACO dar nu m-am gasit prea bine cu navigatia Navitel rusesc la origine,adica nu prea gaseam harti asa de repede.Cat despre SUPERMOD ,pacat ca site-ul care s-a ocupat de acest supermod,FAVRE MOD  a cam oprit dezvoltarea lui, dar pt mine este ok si asa.

Link spre post

1. Pentru că am Medianav de pe vremea când mulți dintre voi nici nu aveați mașina - am putut experimenta tot ce se poate până la apariția Menavrus și după.

2. Îți demontrezi singur, că tot experimentezi, luând la puricat partițiile și scripturile - ai o căruță de loguri ce se actualizează in timp real, adică scriere pe "ssd"

3. Pe menavrus/menaco playerul are sunet pe 4 canale și poate fi controlat din joystick

4. Menavrus/Menaco folosește intotdeauna ultima versiune de firmware, desigur mai sunt și alte chichițe pentru posesorii de eco2drive

Concluzia: nu tot ce e gratis e și bun.

P.S. Specificațiile coreplayer sunt pe prima pagină a acestui topic

Editat de t0rquemada
Link spre post

Domnule SENIOR TORQUEMADA,as putea sa fiu de acord cu tine dar punctul 1 nu ma lasa  ''1. Pentru că am Medianav de pe vremea când mulți dintre voi nici nu aveați mașina''aici ar mai fi de discutat,eu am inteles ca esti mai SENIOR ca ceilalti dar...... 

Link spre post

Bun subliniez, deci Menavrus dupa cum am vazut si eu, e dezvoltat de rusi si costa initial vreo 40 Euro activarea, la tine a ajuns 50 poate mai tarziu, pe cand Supermodd-ul e gratis.

Vin cu completarea Supermodd-ul asa cum l-am gasit eu, e sa zicem inca dezvoltat, de Fredy2 pe site-uri spaniole si am vaga impresie ca Favre si Fredy sunt cam aceasi deoarece italiana si spaniola se apropie destul de mult. Eu l-am gasit updatat si compatibil cu firmware 9.1.3 si 4.1..0 (apropo de ce spune mai sus ... intotdeauna ultima vers). 

Menavrus foloseste navigatie Navitel cu harti rusesti pe cand Supermodd-ul foloseste harti iGO HERE (posibil si TomToom) ce se gasesc la liber si sunt destul de documentate. Eu am adaugat fisierele FPA, FDA, FSP si le ruleaza bine. Am adaugat si FJW, DEM si BUILDINGS  si trebuie sa vad daca vizualizeaz ceva cand e cazul, prin Bucuresti sau pe autostrada. Oricum spatiul disponibil pe MediaNav-ul meu in /Storage Card4 dupa cum se vede mai sus nu permite mai mult de vreo 3.5 GB dar am citit pe undeva pe net ca da eroare daca incarci mai mult de 1.8 GB acolo!!!! DE TESTAT.. Banuiesc ca toate MediaNav-urile au acelasi spatiu .... e cineva diferit?

Comparativ intre hartile Navitel si iGO am fost curios sa vad marimea pentru Romania si am vazut ca ultima harta Navitel are 50 MB pe cand fbl de la iGO HERE doar 22 MB (toate fisierele pentru Romania 37.6 MB), cele de la iGO TomTom 30MB. In mod normal marimea ar spune ca ceva e mai detaliat, dar oare e adevarat? Eu am testat hartile iGO HERE si TomTom prin mai multe tari si nu zic ca sunt perfecte dar destul de detaliate. Ma impac mai bine cu cele de la HERE, sunt mai documentate la nivel de semne. Astept o opinie legat de hartile Navitel comparativa. Dupa cum se vede spatiul conteaza in MediaNav ....

Legat de "rulare script-uri" in draci vad ca ai cam trecut in defensiva. Nu eu am afirmat, deci nu am ce demonstra eu personal. Da-ne ce ai tu, ca la tine ruleaza 5 scripturi spre ex. si spune unde sa ma uit la mine si iti arat .... dar asta ca sa te ajut cu afirmatia facuta DE TINE @t0rquemada 

Din cate stiu eu fiserele .log sunt fisiere ce se genereaza la cerere pur pentru DEBUG-DIAGNOSTICARE. Astfel orice programator isi foloseste acest mod pentru a intelege ce se intampla. Dar acest mod de functionare, in mod normal se configureaza intr-un fisier .ini si se activeaza la cerere. Modul DEBUG al unui soft nu trebuie sa fie activ in mod continuu in cazul unui versiuni "release". 

Editat de Neek
Link spre post

@mister Duster ph2, care a primit Medianav, s-a lansat în 2013, Logan II s-a lansat în 11/2012, deci oricum o dai tot am Medianav de mai mult timp

@Neek: Inițial e 35euro (dar nu contează) și e dezvoltat de unul din Belarus

Supermodul lui peste & Co(restul soluțiilor "gratis")  e o colecție de scripturi de mortscript și nimic mai mult.

Pe Menavrus folosești mod nativ, cu navi nativ, igo(cu hărți la zi, fără limitare de licență sau dimensiune), sau în mod menavrus orice program de navigare vrei navitel cu trafic online(necesită modem 3g + licență cumpărată navitel), 7ways, Igo sau Oziexplorer - dar toate rulează de pe stick, protejând "ssd"ul de care pomeneam anterior.

StorageCard4 are 2,89GB(2,77GB la EVO) în care intră toate fișierele de navi nativ,( peste care mai pui și scripturile lui pește și iese o varză) unde intră 3,5GB ?!

Fiecare face ce vrea pe banii lui, dar să zici că gratis e mai bun în condițiile în care, din 10 medianav-uri cu soluții gratis, 8 se duc în valhala la primul reset din diagnoză e cea mai mare prostie.

Editat de t0rquemada
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...