Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare Aramis 474

Cautand pe net cum sa imi updatez hartile la Medianav-ul meu am ajuns la postul tau care m-a ghidat. Si astfel vin aici sa imi spun parerea.

Intr-un final din mai multe variante am optat pentru varianta Supermodd-ului lui Fredy ce mi sa parut cel mai putin invaziva.

Practic in functie de modelul Madianav-ului tau (al meu este Evolution) se instaleaza aceasta aplicatie ce iti da posibilitatea sa intri inauntrul sistemului si sa iti pui hartile cu licentele corespunzatoare. 

Ideea e de a tine un backup mereu la ce ai avut original pe Medianav pentru a crea "amprenta" sistemului asa cum era cu licenta si hartile din fabrica cand vei avea nevoie de a face un upgrade pe site-ul lor cu  Medianav Toolbox. Dar cred ca odata trecute acele 90 zile de update-uri harti gratuite nu mai ai nevoie de a folosi Toolbox-ul. Poate doar de a updata versiunea firmware dar si asta se gaseste pe net odata ce apare ceva nou cum e acum pana la v9.1.3 la Evolution.

Ce e interesant este ca o poti dezinstala/instala oricand Supermodd-ul inainte/dupa revizie intelegand pentru ce ...

Legat de player-ul video l-am testat si pe el si pe de o parte am fost placut impresionat cand am vazut ca citeste fisierele .avi, .mkv, .mp4 (poate nu citi unele formate audio de codecuri) dar usor dezamagit cand am vazut ca nu ia nici o subtitrare a filmului si nu are aceste optiuni, cel putin pana acum. Va trebui sa vezi filmele si sa intelegi limba in care se vorbeste. Banuiesc ca la origine SW find spaniol/italian din cate stiu eu la ei filmele sunt dublate vocal.

Studiind Medianavul meu am aflat ca memoria nu e foarte mare .... 3.57 GB totul din care Storage Card4 unde se stocheaza navigatia are rezervata 2.84 GB. 

Nu stiu inca daca sunt memorii si mai mari la altii desi am citit ca unul spunea ca are incarcata toata Europa. Toata Europa pentru iGO pe 2018 Q1 are aprox 6 GB  ... 

Raportand la spatiul meu de 2.84 GB deduc ca in mod sigur e foarte paruita.

Sper sa ajute informatiile mele si pe alti utilizatori.

MediaNav Total Memrory.jpg

Storage Card4 Space.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și într-un timp relativ scurt faci praf memoria (fenomenul de îmbătrânire de la SSDuri) + încetineala datorată scripturilor din fundal.

Ca din fabrică nu-l mai faci decât dacă ai avut Menavrus/menaco.

Filmele nu le iei de pe net le pui pe stick și le dai play nici măcar în Menavrus, trebuie recodate înainte.

Link spre post

Personal gasesc inutil acest hack. Fabricantul impreuna cu furnizorul a proiectat acest hardware pentru anumite activitati, ma indoiesc serios ca s-au gandit si la un player video.

Pe astfel de dispozitive nu ai nevoie de altceva in afara de tunner radio bun, player mp3 de calitate, navigatie (un waze ar fi fost ideal), bluetooth, streaming audio si aia e.

Am avut pe masina precedenta o navigatie chinezeasca cu Android. Era ok pana la un punct insa in final tot o chinezarie era cu destul.de multe bug-uri.

Link spre post
19 hours ago, t0rquemada said:

Și într-un timp relativ scurt faci praf memoria (fenomenul de îmbătrânire de la SSDuri) + încetineala datorată scripturilor din fundal.

Ca din fabrică nu-l mai faci decât dacă ai avut Menavrus/menaco.

Filmele nu le iei de pe net le pui pe stick și le dai play nici măcar în Menavrus, trebuie recodate înainte.

Salutare t0rquemada,

Fara suparare, din cate stiu eu, si poti verifica informatia si pe net, durata de viata a fiecarei celule flash dintr-un card de memorie e evaluata cam pe la 10000 de cicluri de scriere. Crezi ca ai sa instalezi si dezinstalezi (ba mai mult in aceasi arie de memorie) aplicatia respectiva????

De cate ori poti merge la revizie intr-o garantie? Ca dupa expirarea garantiei ... aleluia, ...... aplicatia o poti  tine instalata fara a da explicatii.

Vorbind de SSD, durata de viata e comparabila cu a unui HDD normal, iarasi informatie de verificat pe net.

Un alt aspect pe care se pare ca l-ai inteles gresit. Filmele ruleaza dupa cum am specificat in format avi, mkv, mp4 (testate de mine) direct de pe memory stick .... fara o alta formatare. Unde ai citit tu ca necesita recodare la aceasta aplicatie sau ca trebuiesc scrise in memoria interna? Pentru Menavrus nu stiu ca nu am testat. Am sa mai testez si alte formate video si am sa las sa se stie pur pentru informatie ca la fel am cautat si eu pe net pana am decis.

@Kidu

Si eu sunt de acord cu tine legat de aplicatia video. Nu vad aplicatia video foarte utila daca folosesti masina doar de a te plimba de aci dincolo.

Dar eu am vazut persoane pe net interesate dintr-un motiv sau altul si astfel am raspuns cu rezultatele unui test personal. De e util sau nu, fiecare decide pentru el. Personal eu stiu un tip de persoane foarte interesate de a pierde timpul in masina mai placut in cazul taximetristilor de la noi si nu numai.

La ei se preteaza foarte bine aplicatia.

Legat de hack-ul de ati updata hartile gratuit fara a suprascrie vre-un fisier al MediaNav-ului mi se pare optima. De aici am si plecat de fapt. Eu practic asta am avut si am obtinut. Restul e aditional.

Multa bafta si fiecare sa foloseasca ce ii place mai mult.

Editat de Neek
Link spre post

1. Am Medianav din 2012 și Menavrus din 2014 nu cred că îmi dai sfaturi în domeniu. (Vezi data din poze)

2. Confuzi notiunile de RAM(256MB) și "HDD"(4GB).

3. Spre deosebire de Menavrus, toate "soluțiile" de pe net scriu în draci pe "hdd" care inevitabil va da rateuri - ceas blocat, radio cu memorii blocate, etc

4. Dacă citeai specificațiile Coreplayer (că ăla e folosit)  și ale medianav-ului întelegeai de ce trebuie recodare (ca să nu vezi poză cu poză)

5. Un mirrorlink așa de probă

teaser12.jpg

teaser18060905.jpg

teaser13.jpg

DSCN0325.jpg

teaser10.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...