Sari la conținut

Dacia o firma care a incepuit sa se dezica de clienti?

Postări Recomandate

Multumesc. Cum spuneam si in postul initial am motivele mele pe care nu le pot expune aici sa cred(ca co)mpania are lacune din punctul de vedere al moralitatii atitudinii fata de clienti. Fara legatura cu asta sau cu compania in cauza fara nici o legatura.......................am visat mai demult ca sunt companii in lume care remediaza niste defecte doar cu contracte de confidentialitate prin care daca spui ceva indiferent cui si in ce conditii va trebui sa platesti o suma cu de doua(sau trei sau patru) sute de ori mai mare decat valoarea reparatiei care trebuia facuta gratis si obligatoriu conform legilor statelor in care actioneaza acele companii, in primul rand. Si pe internet puteti gasi dvs date despre aceasta practica de exemplu GAG REFLEX pe youtube la canalul autoexpert.com.au

iata aici legea care obliga Dacia sa remedieze problema

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/Lege%20nr.%20449(r1)%20din%202003.html

Editat de dancolt79
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Fara suparare dar nu ai dreptate, acea mentiune a fost prezenta acolo la bull-bar si in mai 2018 cand sondam eu terenul pentru Dusterul meu. Spune merci pentru ca au acceptat piesa inapoi si ti-a

Bull-bar cromat 8201698600 Protejeaza barele parasoc si imbunatateste stilul robust al vehiculului dvs. Indiferent ca rulati in oras sau pe teren accidentat, acest accesoriu va scoate in evidenta

As enumera doar asa din cap, personalul care nu lucreaza direct pe masinile noastre: portar, magazioner, casier, contabila,  personal,  receptioner, CTC, curatenie, ITP, Clima, Electrician, Electronis

Posted Images

Dupe ce ti-am vazut clipul si comment-ul, m-am "documentat" prin vizionarea diferitelor prezentari a interiorului masinii. Din observatiile mele, configurarea Comfort (fara MediaNv) vine cu volanul care nu are butonul pentru comenzi vocale si calculatorul de bord cu display mic. Singurlu Comfort care vine cu butonul "comanda vocala" este (din cele observate de mine) cel care se vinde in UK. Banuiesc ca asta se datoreaza faptului ca acolo medianav-ul la Comfort nu este optiune, ci standard. 

La noi, daca adaugi medianav-ul (ca optiune) la Comfort, baietii inlocuiesc doar bordul (ca sa aiba calculator cu display mare), dar uita sa schimbe si volanul (adica sa-l puna pe ala de la "Prestige", acre are butonul respectiv pe el). Daca asa stau lucrurile, acest fapt poate fi considerat "eroare de productie" si poti sa o invoci ca sa obti schimbarea volanului pe garantie.

Sper sa iti fie de folos sfatul meu.

P.S. Si eu am ales aceeasi configurare si daca am sa patesc ca tine (cand imi va sosi masina), eu am sa invoc acest temei ca sa obtin schimbarea volanului.

Link spre post
2 hours ago, Romm3l said:

Dupe ce ti-am vazut clipul si comment-ul, m-am "documentat" prin vizionarea diferitelor prezentari a interiorului masinii. Din observatiile mele, configurarea Comfort (fara MediaNv) vine cu volanul care nu are butonul pentru comenzi vocale si calculatorul de bord cu display mic. Singurlu Comfort care vine cu butonul "comanda vocala" este (din cele observate de mine) cel care se vinde in UK. Banuiesc ca asta se datoreaza faptului ca acolo medianav-ul la Comfort nu este optiune, ci standard. 

La noi, daca adaugi medianav-ul (ca optiune) la Comfort, baietii inlocuiesc doar bordul (ca sa aiba calculator cu display mare), dar uita sa schimbe si volanul (adica sa-l puna pe ala de la "Prestige", acre are butonul respectiv pe el). Daca asa stau lucrurile, acest fapt poate fi considerat "eroare de productie" si poti sa o invoci ca sa obti schimbarea volanului pe garantie.

P.S. Si eu am ales aceeasi configurare si daca am sa patesc ca tine (cand imi va sosi masina), eu am sa invoc acest temei ca sa obtin schimbarea volanului.

Așa mi se pare și mie. Însă Dacia ia la cunoștință de inexistenta dotării ,de ne mulțumirea mea și atât. Deja cred că nu greșesc sa gândesc despre companie că fiind rauintentionata , fara cea mai mică intenție de a îndrepta situația. 

Link spre post

Cu premisiune: Dumneavoastra, Dancolt79 a-ti cumparat masina de la Dacia Pitesti sau de la un Distribuitor? Io cred ca. aveti relatii comericiale cu un Distribuitor. Succes!

Link spre post

Buna ziua. Am achiziționat dusterul de la Dedeman automobile , Bacău despre care în calitate de reprezentanta service nu am decât cuvinte de laudă. Operativi răbdători . Banii la achiziționarea lui i -am plătit direct in contul Renault. Daca prin asta credeți că ,,am relații comerciale,, atunci fie. Însă în realitate sunt un client care a achiziționat un produs, scump și care nu a primit ce a achitat și față de care Dacia se poarta iresponsabil arogant ( sunt mic și nu am nici o posibilitate sa mi se facă dreptate ) in loc sa îmi schimbe pur și simplu volanul cu varianta platita odată cu achiziționarea Media Nav evolution

Volanul prestige are butonul de activare a sistemului, exista iar o resoftare ar rezolva problema ......dacă sistemul este functionabil căci de cine am dat via internet care sa declare că are sistemul instalat mi-a spus că nu funcționează

Editat de dancolt79
Link spre post
14 hours ago, Romm3l said:

Dupa ce ti-am vazut clipul si comment-ul, m-am "documentat" prin vizionarea diferitelor prezentari a interiorului masinii. Din observatiile mele, configurarea Comfort (fara MediaNv) vine cu volanul care nu are butonul pentru comenzi vocale si calculatorul de bord cu display mic. Singurul Comfort care vine cu butonul "comanda vocala" este (din cele observate de mine) cel care se vinde in UK. Banuiesc ca asta se datoreaza faptului ca acolo medianav-ul la Comfort nu este optiune, ci standard. 

La noi, daca adaugi medianav-ul (ca optiune) la Comfort, baietii inlocuiesc doar bordul (ca sa aiba calculator cu display mare), dar uita sa schimbe si volanul (adica sa-l puna pe ala de la "Prestige", care are butonul respectiv pe el). Daca asa stau lucrurile, acest fapt poate fi considerat "eroare de productie" si poti sa o invoci ca sa obti schimbarea volanului pe garantie.

Am corectat erorile de redactare. Sorry!

Link spre post
On 01/09/2018 at 15:50, dancolt79 said:

Va salut. In calitate de posesor al Daciei Duster 2018 consider ca e datoria mea sa fac cunoscut un litigiu in ideea ca daca se intampla odata se poate intampla si alta data eventual cu lucruri mai grave cum ar fi un motor defect si neinlocuirea lui din motive ce nu tin de exploatare. Precizez ca din motive pe care nu le pot mentiona nu doresc sa "las de la mine" .....Fara nici o legatura cu compania Dacia am semnat candva un contract de confidentialitate pentru liupsa unei dotari la un.............CD player....... caruia nu i se aprindeau niste LEDuri asa cum ar fi trebuit iar compania proiducatoare mi-a acordat o compensatie de valoarea acelor leduri insa cu un contract de confidentialitate in valoare de doua sute de ori mai mare. Desi le-am atras atentia ca nu este moral poate nu este si legal acea companie , nu DACIA repet a ales sa continuie cu procedura si oferta adica sa repare o deficienta dar contra unui calus in valoare de 200 de ori ori dotarea lipsa care trebuia sa fie pur si simplu acolo in primul rand si asa m-am lamurit cu cine stateam atunci de vorba. Si asa ca ....sunt reticent la a lasa de la mine cu orice companie  Sa revin ..... In pagina manualului de utilizare al "Media Nav la pagina RO 58 (ro pentru limba romana) vad ca autoturismul meu ar trebui sa fie dotat cu sistem de recunoastere si comanda vocala care mi-ar permite sa introduc vocal adrese in sistemul de navigatie al autoturismului precum si sa accesez diferite functii ale telefonului cum ar fi sa apelez prin comanda vocala un contact din agenda telefonului., Doar citesc ca in masina nu vad nimic nici un buton de activare al sistemului pe sau sub volan precum cel descris in manualul de utilizare. Am informat Dacia si au luat la cunostinta cerandu-mi sa le comunic ce anume model marca sistem operare are telefonul meu de parca inlocuirea unuia cu un altul ar face sa dispara sau sa apara prin magie acel buton. Le-am sugerat si solutia fair play si anume ori sa imi monteze sistemul in cauza ori vouchere in valoare de 190 de euro , cel mai ieftin pret pentru un asemenea sistem pret gasit in configuratoarele concurentei si anume in volskwagen la o masina mai ieftina chiar. Si iar au luat la cunostinta. Desi le-am cerut in mod repetat o parere un feedback . Si iar un va multumim ca ne-ati apelat. Si atat. Cred ca toti cei ce au media nav evolution fie in Confort si achitat ca optiune fie in Prestige ar trebui sa presam Dacia sa ia atitudine , sa se dezica de atitudinea "clientul care a platit e important doar daca nu ne costa nimic" . ANPC este o varianta . SHARE masiv o alta. Va multumesc pentru rabdare si SHARE si pentru reclamatia dvs daca faceti obiectul.

Terminăm cu prostiile:

1. recunoasterea vocală e introdusă încă de la generația 2 ,Medianav EVOlution (fw 5.2.7), doar doar pentru Siri(Apple)

2. sistemul folosea tasta telefon de pe joystick, care trebuie apăsată lung chiar dacă nu aveai simbol specific

3. la Duster ph3 a apărut tasta PTT pe volan, în dreapta, dar poate funcționa la fel de bine cu ce e la punctul 2

4. anumite funcții (TMC,AHA,RES, ECO2) sunt dependente de țară

5. asta e o "problemă" de reclamat la ridicare, cumpăram masină nu pantofi, și nu la x luni de la achiziție

Editat de t0rquemada
Link spre post
6 hours ago, t0rquemada said:

Terminăm cu prostiile:

1. recunoasterea vocală e introdusă încă de la generația 2 ,Medianav EVOlution (fw 5.2.7), doar doar pentru Siri(Apple)

2. sistemul folosea tasta telefon de pe joystick, care trebuie apăsată lung chiar dacă nu aveai simbol specific

3. la Duster ph3 a apărut tasta PTT pe volan, în dreapta, dar poate funcționa la fel de bine cu ce e la punctul 2

4. anumite funcții (TMC,AHA,RES, ECO2) sunt dependente de țară

5. asta e o "problemă" de reclamat la ridicare, cumpăram masină nu pantofi, și nu la x luni de la achiziție

Ok prostii .....este parerea dvs. Si atat. Sa incep cu sfarsitul 5 ...O masina tocmai ca nu este o pereche de pantofi nu suporta acelasi regim ca una , dpdv al reclamatiilor. O pereche de pantofi o aspectezi si gata. Defecte precum lipsa talpii a limbii nu pot fi reclamate ulterior tocmai ca abia daca putem numara cinci sase componente ale unui pantof. Chiar si acesta are garantie la defecte ce apar in perioada de un an (talpa dezlipita samd. Un autoturism are peste 40.000 piese componente si aici putem reclama lipsa uneia sau alteia cu atat mai mult cu cat nu suntem toti ingineri auto sau nu inspectam masina piesa cu piesa la ridicare. Plus ca nu ma apuc eu sa inlocuiesc un volan dacia cu sistemul in cauza cu un altul original dacia fara acel sistem. Anumite functii sunt depentente de tara dar eu am achizitionat acest media nav aici in tara asta si am primit un manual de utilizare in romana in care se specifica exact ce inseamna media nav si ce trebuie sa aiba, nu  specifica nimic cum ca in romania la anumite nivele de echipare are sau poate sa nu aiba...../ asa cum se specifica in manualul de utilizare al autoturismului la diferite optiuni dotari. Si revin: ma incalzeste cu ceva ca unii au acest sistem? Cand eu nu am? Ca eu ar trebui sa il am iar Dacia recunoaste asta telefonic insa "imi multumeste pentru apel"????? Si atat? nu e normal sa ma invite sa imi schimbe volanul cu acel buton si software conform a ceea ce am cumparat? Conform a ceea ce compania declara in propriul manual ca ar trebui sa am? Si revin , daca mi se defecteaza motorul si sun la Dacia si "mi se multumeste pentru apel" Nu este acceptabil iar aceste prostii le voi face cunoscute asa cum pot daca este cazul ANPC sau sistemul juridic va obliga Dacia sa reactioneze asa cum mi se pare moral si legal. Daca atingerea imaginii nu ii afecteaza

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...