Sari la conținut

Probleme cutie viteza noul Duster

Postări Recomandate

Lucreaza si ei dupa o procedura de lucru si probabil asa le cere uzina ca prima data sa incerce rezolvarea problemei prin gresare. Du-te din nou si sunt sigur ca au sa iti schimbe timoniera.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Săptămâna trecuta a fost schimbată timoneria. De atunci am mers cu mașina circa 500 km și deocamdată maneta schimbătorului de viteze se comporta așa cum trebuie, adică nu mai rămâne înțepenită când e

Se schimba fara discutii timoneria pe garantie.  Atentie mare sa nu scoata de la timoneria noua o chestie galbena, de plastic, inainte de montaj. Ala e de fapt ghidajul necesar la remontare. Si c

@domnulnopcea Cuplul la Duster, la 1.5 dCI si 1.3 TCe, e ok de la turatii foarte joase. De asta, ar trebui sa aplici 2 metode de condus : 1 - schimbat foarte rapid - de exemplu, in maximum 2

Se schimba fara discutii timoneria pe garantie. 

Atentie mare sa nu scoata de la timoneria noua o chestie galbena, de plastic, inainte de montaj. Ala e de fapt ghidajul necesar la remontare. Si clar, sa scoata procedura de montare/remontare timonerie si sa o citeasca.

La mine bineinteles, n-au citit procedura, au scos acel ghidaj si la testul de drum vitezele erau dupa noroc :))

Link spre post

Tocmai ce am observat si eu acum, cu cresterea temperaturii, comportamentul tau @Stef13, desi la mine este schimbata timoneria o data pe garantie. O sa mai tin comportamentul sub observatie si daca nu, sa incerc o inlocuire a uleiului din cutie. Daca nu, alta timonerie, alta distractie !

Foarte important si de mentionat la mine : numarul de km este de doar 2000 de cand este instalata INSA montajul noii timonerii ( cea care este acum pe masina ) s-a facut prost prima data

Editat de Midnighte
Link spre post

La mine nu-s cine stie ce noutati; saptamana trecuta abia am reusit sa fac o programare la constatare pentru miercurea asta. Oricum, s-ar putea sa se mai lungeasca treburile fiindca cica inainte de orice interventie pe garantie trebuie facut OTS-ul cu bujiile (deoarece la verificarea seriei in sistem a iesit loz castigator pentru masina mea).

Intre timp, se pare ca singurul care ne mai poate spune daca a reaparut problema dupa schimbarea timoneriei este @ldan

Editat de Stef13
Link spre post

Mi-au facut si mie OTS-ul cu bujiile, la a doua revizie efectuata luna trecuta-si totul  era ok, dar trebusoara asta a prelungit revizia cu o ora.

Referitor la cutia de viteze, am parcurs peste 20.000 km de la schimbarea timoneriei pana acum - si problema nu a reaparut. Se pare ca au montat-o bine! :)

Link spre post

Am fost ieri cu masina in service si s-a comandat timonerie noua, saptamana viitoare ajunge. Tot atunci va fi facut si OTS-ul de verificare a bujiilor si reprogramare calculator injectie. Am amintit si de problema cu datul in nas dar se stia deja de ea si am primit incurajari ca se va rezolva dupa respectivul update sau ce-o fi..

Link spre post

Revin si eu cu detalii legate de timonerie - deci da, face iarasi, desi noua timonerie nu are nici macar 2000 km.

Fenomenul acum nu se mai reproduce pe loc, ci in mers. Se pare ca reusesc doar intr-o singura treapta, cu a 5-a mai exact.

Daca se merge cu treapta 5 si incerc sa o pun pe liber, cam ramane intre a 5-a si a 6-a :)). E o scama ceva acolo, de nu vrea sa revina.

O sa urmeze sa fac o programare in service

Link spre post
  • 3 weeks later...

Săptămâna trecuta a fost schimbată timoneria. De atunci am mers cu mașina circa 500 km și deocamdată maneta schimbătorului de viteze se comporta așa cum trebuie, adică nu mai rămâne înțepenită când e foarte cald afară.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...