Sari la conținut

Tutorial montaj scaune incalzite pe Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mufa de airbag e separată de cea de senzori de centură/pasager și cea de încălzire.   Pozele sunt pentru ph1, la ph2 sunt cam la fel(alocare separată airbag / centură + incălzire pe verde) diferă po

cauta Csl Garage!

Posted Images

În primă fază consulți Carnetul de garanție și te asiguri 1000% că nu vei avea nevoie de garanție, mai ales că mașina are adblue.

În a2a fază vei constata că sezutul banchetei spate va deveni fix (pernele sezut spătar fiind înseriate)

În a3a fază trebuie găsit loc pentru butoane, oem sau aftermarket nu ai unde să le pui.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Partea cu sezutul fix se poate rezolva pentru ca cele 2 rezistente inseriate au conectori, se pot desface la nevoie. Trebuie lasate firele care merg spre alimentare mai lungi ca sa poti ridica sezutul si apoi sa deconectezi mufele. Butoane eu as incerca sa montez undeva la picoare in spatele franei de mana. Sau cine are chef de demontat le paote pune pe usi :).

Link spre post
  • 8 months later...

Salut, 

Cineva care sa se ocupe de montaj in Bucuresti? Nici video sau imaginile nu mai merg, astfel incat sa-mi bag eu nasul :) Multumesc si scuze daca cumva s-a mai discutat intr-un topic mai nou prin alta parte, eu nu am gasit.

Link spre post
  • Mak pinned this topic
  • 2 months later...

Salut Baieti!

Am montat si eu incalzirea in scaune pe un duster 2019. Problema este ca eu din mufa principala galbena nu am cele 2 fire spre scaun in care se leaga incalzirea. Voi cum a-ti procedat sa legati incalzirea in mufa galbena?  La incalzirea care am cumparat-o am o mufa neagra. As avea nevoie de acea bucata din cablu formata din o mufa neagra cu 2 fire si 2 pini care se introduc in mufa galbena...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...