Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Încă din 28 februarie am scris că e o problemă din TdB, modalitatea de diagnoză am detaliat-o mai sus.

Faptul că butoanele de pe volan fac "țac" nu înseamnă că merg.

E ultimul meu post pe acest topic - enjoy.

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Tot nu ai inteles. In momentul in care computerul de bord este blocat, TOATE  butoanele de pe volan functioneaza nu doar fac " tac "!

Inclusiv cele doua butoane sus-jos aferente computerului de bord  FUNCTIONEAZA.

Reusesti cu butoanele sus-jos doar sa resetezi valorile din computerul de bord daca acesta a ramas blocat pe o functie resetabila sau kilometrajul partial in cazul ca a ramas blocat pe ecranul cu Kilometrajul total si Kilometrajul partial.

Ce bine ar fi ca cei care posteaza sa inteleaga subiectul topicului si sa scrie ceva legat de problema dezbatuta acolo nu doar  de dragul de a avea cat mai multe postari.

Nu ar mai fi nevoie sa citesti o gramada de pagini si sa gasesti doar cateva postari utile.

Link spre post

Nu te supara...daca nu-ți convine raspunsul.primit pe forum,de ce nu te duci tu in reprezentanta cu masina sa-ti remedieze pacalicii aia defectul?

Link spre post
  • 1 month later...

Ceva vesti? Si la mine s-au blocat butoanele de pe volan de vreo 3-4 ori. Odata de doua ori consecutiv in mai putin de o ora, altadata imediat ce am plecat de pe loc, dupa ce masina a stationat vreo 6 zile. De fiecare data, simultan cu revenirea la normal s-au resetat si informatiile de pe CB.

Editat de Stef13
Link spre post

Problema exista in continuare la toate noile Duster, numai ca nu o observa toti posesorii sau nu ii deranjaza.

Prima data au vazut (filmat) si au constatat bordul blocat cei din reprezentanta.

A doua oara au fost cei din reprezentanta si cei de la Dacia si au inlocuit  volan, bloc de lumini si tabloul de bord dar dupa o proba de 30min prin oras au vazut ca, computerul de bord s-a blocat si cu noile piese.

A treia oara au vazut masina in timp ce computerul de bord era blocat cei din reprezentanta,cei de la Dacia si cei de la Continental (au stat vreo 3-4 ore si au studiat-o)

Deci s-a concluzionat ca este o problema de fabricatie cu niste componente care se blocheaza atunci cand dau de caldura.

Daca dai drumul la aer pe rece dupa 15-20 minute isi revine.

(Piese chinezesti foarte ieftine probabil, ca de altfel toate componentele masinii se vad ca sunt f.f.ieftine)

De doua luni nu a mai zis nimeni nimic !!!

Probabil ca sunt putine plangeri si atunci nu ii intereseaza !!!

Pana la urma e tot un gunoi de Dacie ieftina.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...