Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Du-te si deschide comanda "reparatii in garantie" (pe hartie nu pe vorbe !!!) Sa ai ceva la mana ca ai reclamat defectul si pun-i sa sune la Dacia de fata cu tine. (Si o sa le vezi fetele atunci !!!.) De problema se stie si la fabrica si de cei de la Continental, de toata lumea.Prima data au constatat defectul cei din service. A doua data au venit cei de la Dacia si mi-au inlocuit bord, volan, blocul de lumini. S-A BLOCAT SI ASTA DE FATA CU EI dupa o proba de 1/2 ora pe strada.A treia data au venit si cei de Continental  si au studiat si ei masina cam 2-3ore cu calculatorul legat la masina IN TIMP CE BORDUL ERA BLOCAT. De fiecare data am stat langa ei, deci se stie de problema!!! 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Deobicei problema dispare in 15-20 minute. Ar insemna sa ne invartim cu masina pe langa service iar cand apare ceva, sa lasam totul balta si sa mergem la ei. Nasol daca-i prindem in pauza de masa :))

Link spre post

Du-te si deschide comanda "reparatii in garantie" (pe hartie nu pe vorbe !!!) Sa ai ceva la mana ca ai reclamat defectul. Daca nu vor, suna la Vocea Clientului Dacia tel:0248.500.000 si reclama service-ul ca nu vor sa iti repare masina care este in garantie.

Link spre post

Astazi am lasat-o la soare si bang aceasi problema am dat drumul la ac.era volanul scutz si nici o schimbare mergea doar o pozitie doua si apoi se bloca. 

Cred ca in momentul cand o sa ma duc la ei las masina la soare o ora (le ocup,parcarea) apoi ii chem. Si sper sa se blocheze ca sa pot cere o foaie cum a zis vladicon mai sus. 

Link spre post

Revin dupa 1500 km parcursi, 1.5 edc prestige-nu s-a blocat computerul. Am lasat 3-4 ore in parcare si in soare. Am in schimb o alta probleme- am greierasi la partea inferioara a volanului, partea stinga, cred ca bordul in partea de jos stanga nu este fixat cum trebuie. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...