Sari la conținut

tolo

Members
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

tolo a câștigat ziua ultima dată pe 5 Iunie

tolo a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre tolo

 • Rang
  Membru
 1. O mica informatie “din interior” . Dacia stie de aceasta problema (capetele luminate) mai putin service-urile/dealeri si s-ar schimba ceasurile la cele cu problema . Nu toate fac asta!!! Cica au fost loturi loturi , la unele s-au pus alt model de “placi” in spate la ceasuri.
 2. am fost la ei azi si mi-au zis sa fac o programare si apoi deschidem dosar etc. , am luat cartea ( la roti imi scrie pe 16 nu pe 17 sper sa nu am probleme pe la rar) . nu este o problema extrema faza cu blocatul dar este enervanta si sacaitoare cand stii ca ai masina noua si nu merge. personal, nu ma deranjeaza exagerat , astept si sunt sigur ca o sa apara o rezolvare
 3. M-au sunat ca mi-a venit cartea si astept sa fiu schmb 2 sa ajung dimineata la ei. Am vorbit sa ma duc sa las masina in soare ca sa se blocheze sa vedem ce si cum.
 4. cred ca , este vreo piesa ceva pe acel tablou de bord "made in china" care la caldura face urat. , daca pui un parasolar ai sanse sa nu iti faca. ( depinde ) la mine , daca il las in soare cand plec apuc sa schimb o data apoi se blocheaza. astept sa vad trebuie sa existe si o rezolvare. (schimbat tablou )
 5. Astazi am lasat-o la soare si bang aceasi problema am dat drumul la ac.era volanul scutz si nici o schimbare mergea doar o pozitie doua si apoi se bloca. Cred ca in momentul cand o sa ma duc la ei las masina la soare o ora (le ocup,parcarea) apoi ii chem. Si sper sa se blocheze ca sa pot cere o foaie cum a zis vladicon mai sus.
 6. se pare ca nici la Bucuresti - militari , nu au auzit de problema aceasta. sunt primul si trebuie sa ma duc atunci cand se manifesta. scz de dublu post (netul)
 7. se pare ca nici la Bucuresti - militari , nu au auzit de problema aceasta. sunt primul si trebuie sa ma duc atunci cand se manifesta.
 8. Am vazut ca reseteaza si la navi unde scrie detalii despre cum ai mers bla bla...
 9. As incerca un test sa dau drumul la AC pe aeratoare sa le pun sa bata in volan (in spate la butoane) sa vad daca isi revine.
 10. salutare tuturor , a facut si masina 5 zile si 700 km , azi dupa ce a stat cateva ore la soare cand am plecat am vazut ca nu merge CB-ul (la umbra dupa jum. de ora si-a revenit) , ati fost pe la reprezentata ce se aude legat de aceasta problema.
 11. de exemplu , mie mi-a spus ca , COMFORT imi dadea in 4 zile , doar pe PRESTIGE mi-a spus ca se asteapta atat. M-a si chemat sa imi arate acel COMFORT care mi l-ar fi dat. (dealer Bucuresti Militari ) cu atatea luni de asteptare cheltui restul de avans =)))
 12. salut pe 06.02.18 am dat avansul si mi-a spus ca la sfarsitul lui mai , iar pe la inceputul lui mai sa fac acte si restul de bani etc. modelul este 4x4 (il duc si prin afara asfaltului ) .
 13. salutare tuturor , sunt nou pe aici , in curand , posesor de duster 2018 prestige , (vin dupa un golf 6 :))) ca idee ) , sper sa fie intr-un ceas bun si sa ne bucuram de ele. mai sunt persoane care asteapta ca mine de la inceputul lui martie si undeva la sfarsitul lui mai il am.
×