Sari la conținut

tolo

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de tolo

  1. Nu se aprinde martorul de ceata in bord. cand merge ,dupa ce fac schema cu bornele , atunci se aprinde si in bord totul este absolut normal apoi ..pauza.
  2. Stiu 😃. am incercat si nu merge am incercat sa scot si mufa sa o bag la loc tot degeaba. Nu am incercat cu siguranța bagat-scos , sa vad daca se aprinde daca nu , dau borna jos.
  3. Nu stiam daca am postat corect. Da este duster 2018 ph3. Nu este nimic modificat,are totul original pur si simplu daca dau bateria jos merge tot aprind proiectoare etc merg. merge 1-2-4 zile apoi nu se mai aprinde proiectoarele merg dar ceata nu.
  4. Salutare tuturor , am o mica problema la duster 2018 si anume lampa de ceata merge o perioada apoi nu mai merge decat dupa ce dau bornele jos si le pun la loc. La Meridian nu exista erori nimic pe tester. Ce as mai putea verifica ? 🤔🤔 merci
  5. noaptea se vede si la plafoniere ca fluctueaza intensitatea lor
  6. La mine dusterul iunie 2018 si 15k km varianta fara adblue , are mici fluctuatii la turometru la rece. La faza cu aeroterma la fel face si la mine pe clima fluctueaza turatia , dar fluctueaza cand se aude un releu pe la sofer cum cupleaza ceva si cei cu fluctuatii de turarii uitati-va si la faruri sa vedeti intensitatea lor ca difera. Eu am facut si un video pe tema aceasta.(nu stiu cum sa il atasez sa arat)
  7. Deja m-am obisnuit cu el. Eu fac naveta buc-pit si cand fac plinul ma duc ma intorc si nu scade nimic ??. Se duce repede cam,dupa ce trece sub jumatate cu o liniuta.
  8. s-a rezolvat si la mine treaba cu computerul de bord , legat de keyless , nu a mai facut mofturi sa nu se inchida (a facut cam 2-3 saptamani cand vroia ea) oricum eu le-am spus si mi-au verificat si keyless-ul. deocamdata totul este in regula nu am ce sa reprosez masinii.(8500 km)
  9. ai facut programare ? sau te-ai dus pur si simplu .
  10. La duster 2018 am facut plinul la Tulcea si a scazut putin din prima liniuta la Bucuresti. Am observat ca daca fac plinul merg mult cu ea pana incepe sa scada , iar cand incepe , scade foarte repede mai ales cand trece de jumatate spre 0 . Cam ciudat pot spune.
  11. Un offtopic la inchiderea centralizata keyless masina merge se deschide cand ajung langa ea cand plec nu se mai inchide. Vi sa intamplat ?
  12. personal nu ma omor dupa un bass exagerat dar putin asa nu ar fi rau mai ales ca nu ocupa spatiu pe acolo,ca celelalte si nu as mai omora boxele foarte rau.(am stat intr-un megane 3 echipat cu bose si se auzea ok,banuiesc ca tot un subwoofer slim de genul avea).
  13. Am vazut si pe olx si pe altele subwoofer-ul simplu(nu foarte scump),dar nu stiu la medianav daca mai trebuie ceva sau cum s-o instala. Are medianav-ul iesire sau cum o fi.
  14. oare merge pus la roata de rezerva (cele 4x4) subwoofer cum este la nissan "ingropat"in roata (ceva de genul)
  15. Daca zici ca e gunoi , nu mi-o dai mie? ?? pentru aceleasi dotari si 4x4 kadjar si qasqhai depaseau 30 de mii cu tva.(am si acum foile de calcul) Legat de treaba aceasta cu computerul nu apasam continuu pe butoane cand este cald paan se raceste si nu se mai reseteaza. O sa apara si rezolvarea. ce zici cand iti cumperi un vw nou si la 45 de mii km pica injectoarele,atunci ce sa mai spui? Si apoi la 110 iar. Asta este. Asteptam. Ma declar multumit oricum !
  16. O mica informatie “din interior” . Dacia stie de aceasta problema (capetele luminate) mai putin service-urile/dealeri si s-ar schimba ceasurile la cele cu problema . Nu toate fac asta!!! Cica au fost loturi loturi , la unele s-au pus alt model de “placi” in spate la ceasuri.
  17. am fost la ei azi si mi-au zis sa fac o programare si apoi deschidem dosar etc. , am luat cartea ( la roti imi scrie pe 16 nu pe 17 sper sa nu am probleme pe la rar) . nu este o problema extrema faza cu blocatul dar este enervanta si sacaitoare cand stii ca ai masina noua si nu merge. personal, nu ma deranjeaza exagerat , astept si sunt sigur ca o sa apara o rezolvare
  18. M-au sunat ca mi-a venit cartea si astept sa fiu schmb 2 sa ajung dimineata la ei. Am vorbit sa ma duc sa las masina in soare ca sa se blocheze sa vedem ce si cum.
  19. cred ca , este vreo piesa ceva pe acel tablou de bord "made in china" care la caldura face urat. , daca pui un parasolar ai sanse sa nu iti faca. ( depinde ) la mine , daca il las in soare cand plec apuc sa schimb o data apoi se blocheaza. astept sa vad trebuie sa existe si o rezolvare. (schimbat tablou )
  20. Astazi am lasat-o la soare si bang aceasi problema am dat drumul la ac.era volanul scutz si nici o schimbare mergea doar o pozitie doua si apoi se bloca. Cred ca in momentul cand o sa ma duc la ei las masina la soare o ora (le ocup,parcarea) apoi ii chem. Si sper sa se blocheze ca sa pot cere o foaie cum a zis vladicon mai sus.
  21. se pare ca nici la Bucuresti - militari , nu au auzit de problema aceasta. sunt primul si trebuie sa ma duc atunci cand se manifesta. scz de dublu post (netul)
  22. se pare ca nici la Bucuresti - militari , nu au auzit de problema aceasta. sunt primul si trebuie sa ma duc atunci cand se manifesta.
  23. Am vazut ca reseteaza si la navi unde scrie detalii despre cum ai mers bla bla...
  24. As incerca un test sa dau drumul la AC pe aeratoare sa le pun sa bata in volan (in spate la butoane) sa vad daca isi revine.
×
×
  • Creează nouă...