Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza

Postări Recomandate

Cel mai probabil e o combinație soft plus hardware. La mine nu se mai blochează daca zona volanului nu se mai încălzește, de aceea cred că e vreun fir care ar trebui izolat sau mai gros. Probabil se încălzește și cb intră într-un program de protecție. Sunt afon dar .... părerea mea.Eu când am fost pe 23 februarie, @vladicon, mi-au spus că sunt primul prezentat cu așa ceva. Când ați fost dvs și ce au spus?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

dancolt79 daca acum cand e iarna se incalzeste cand bate aerul cald in volan, ce se va intampla la vara cand afara o sa fie 30-35°C si in masina gasesti la soare 50°C.

Nu cred ca asta e motivul. Cred ca e o problema de soft, si nu se pricep sa ii dea de cap, sau nu ii intereseaza.

Ultima data cand am fost in service mi-au spus ca fabrica a zis ca o sa imi schimbe volanul pt. ca problema e de la butoanele de pe volan.(butoanele de pe volan la mine functioneaza chiar cu computerul de bord blocat)

Problema cu blocarea computerului de bord e reclamata de mine de o luna si in service si la Vocea Clientului!!!

Probabil ca nu trebuie sa uitam ca este cea mai ieftina masina noua din clasa ei, lucru care se vede clar in absolut toate componentele deci inclusiv si in softuri.

Link spre post

Întrebam in ideea in care mie mi-au zis ,, sunteți primul, e o problema noua......,, Și mie mi-au resoftat, nu a mers și în momentul de fata aștept să mă sune că a sosit volanul și să mi-l schimbe și mie. Cred că îi interesează, dar nu o să recunoasCĂ CĂ e o problema de serie . Am înțeles că și atunci când 1.2 tce pierdea ulei pe capete au pus problema sub preș, dar au lucrat la ea până i-au dat de cap. Dar să recunoască public că au onproblema .....prea complicat in ideea marketingului. Doar nu vor să sperie viitorii clienți nu? Oricum e o problema ce se manifesta la un procent mic , nu la toate dar la destule cat sa fie una de serie. Așa că ciocu' mic și joc de glezne iar noi nu putem decât să sperăm că ori sa găsească hiba cat mai repede

Editat de dancolt79
Link spre post

@t0rquemada, mă scuzați dar ați putea sa îmi detaliați acronimul exact? TdB? Mulțumesc. Contextele unde l-am mai văzut îmi spun că e computerul de bord insa acronimul nu l-am găsit pana acum. 

Link spre post

Hahaha ?????să mă fi pus la picătură chinezeasca și tot nu îmi dădea prin cap că ar putea să fie acronim din limba română. Mă tot gândisem la combinații touch, board, și altele englezesti

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...