Sari la conținut

Senzori parcare fata Duster II (2018 - )

Postări Recomandate

Daca trec (cu spatele) printr-o poarta cu latimea de 2.40 m, la distanta egala de stalpii portii, este posibil din cauza distantei mici fata de masina  sa se activeze senzorii de parcare?

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Never say never: 1 - senzori de parcare față, deconectabili la +30kmh de aici și legarea la medianav, dar fără afișare pe Medianav 2 - prastia de FVC 180grade - nu ne hotârâm unde punem buto

Deci așa e "redundant" : Medianav EVO + calculator de Clio4

Asa credeam si eu pana acum 5 ani cand am avut prima masina cu senzori fata pe care ii consider foarte folositori mai ales la o masina inalta ...te ajuta mult la parcare .

Posted Images

Mai mult ca sigur da. Masina are 1.80 m latime, asadar treci la circa 30 cm de fiecare stalp.

Atentie la faptul ca senzorii de parcare frontali sunt pozitionati foarte sus si nu vor "vedea" obiectele aflate sub nivelul lor. Ajuta in cazul unui gard/stalp/zid inalt, insa nu vor reactiona de exemplu in cazul unui bolovan sau al unei borduri ce ajunge pana la numarul de inmatriculare. Am constatat lucrul acesta pe alte masini.

Link spre post
  • 2 months later...

Senzorii se pot instala si daca pe masine este prezenta camera. Desi pare redundant, ei lucreaza diferit si completeaza camera.

Intotdeauna avertizarea sonora este mai eficienta decat cea vizuala si, mai mult decat atat, ei sunt activi in permanenta la viteze mai mici de cca 15 km/h.

Modul de instalare, montarea senzorilor pe bara, trecerea cablurilor si conexiunile de la MediaNav sunt proiectate cu acceptul departamentului tehnic de la uzina asa ca nu afecteaza in nici un fel garantia masinii - evident atata timp cat instalarea se face conform notitei de montaj.

Link spre post

Salut @LumberjackContinui aici discutia de pe topicul tau de prezentare.

Asa cum ziceam, fara sa vreau sa intru in detalii, nu am o parere foarte buna despre competentele multora dintre cei ce lucreaza la reprezentante, in sensul ca le stiu limitele. Eu si cand schimb uleiul la ei tre sa fiu atent fiindca odata era sa-mi puna ulei de motor diesel la 1.2 TCE.

Acuma, din ce-am vazut, aici sunt multe operatiuni si e nevoie de multa rabdare, migala si atentie la instalare, altfel ne pricopsim cu belele, unele ireversibile, gen cleme rupte, gauri date "din ochi", greieri de la fire pozate aiurea, pericole din cauza legaturilor necositorite, urme pe tapiterie, samd.

De aceea am nevoie de o recomandare pentru un anumit service si/sau o anumita persoana. Evident ca totul trebuie sa fie legal astfel incat sa nu afecteze garantia.

Link spre post

Competentele celor care lucreaza in reprezentante sunt in medie superioare celor care lucreaza in afara reprezentantei. 

Deasemenea competentele celor care lucreaza in reprezentanta difera mult mai putin de la o reprezentanta la alta si chiar de la o persoana la alta.

In afara reprezentantei gasesti ateliere si mecanici cu un nivel de competente extrem de diferit.

Noi in general comparam nivelul mediu din reprezentanta (sau de multe ori o situatie nefericita dar punctuala) cu un mecanic foarte bun din afara reprezentantei la care am ajuns in urma unor recomandari.

Incearca sa alegi la intamplare una-doua-trei reprezentante dupa care mergi tot la intamplare in cateva ateliere care iti sunt in drum. Fa o comparatie...

Link spre post

Sorry, nu ma bag acum intr-o discutie comparativa, generala si filozofica. Astept eventuale feedbackuri legate de montarea senzorilor.

Link spre post

Salut,

@Stef13 ceea ce spune @abc este pertinent si acelasi raspuns ti l-as fi dat si eu. Stii cum e cu recomandarile, sunt ca si sfaturile: sa fie date nu urmate :)).

Iti inteleg punctul de vedere, dar sa stii ca in multe reprezentante sunt instalatori buni.

Si ca sa dau totusi o recomandare :), sfatul meu este sa instalezi orice fel de accesoriu acolo unde orice problema poate fi rezolvata (prin reparare sau chiar inlocuire unde este cazul) adica la reprezentanta. 

Link spre post

@Lumberjack, multumesc pentru recomandare si promit ca n-o s-o urmez :))  Aparent, ar insemna sa ajung tot la cel care mi-a instalat camera de mers inapoi la Dusterul anterior. Rezolv eu cumva si anunt. Cheers!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...