Sari la conținut

Postări Recomandate

Cotiera oferită la Duster la optionalele Dacia e o glumă  proastă , 2 perechi de ochelari in toc si e full (pe probate ) există alte variante ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva!

Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa vezi cum plangeau cu masini de zeci de mii de euro in strada cu quatro X 5 , 6 ++++ multe  altele si eu cu amarutul de duster am trecut cu bine si am ajuns in Germania cu bine! ( Da ma da e Dacie) !!! Cum ar spune majoritatea!?

  • Like 4
  • Haha 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum sa nu exageram, ma indoiesc ca un X5 sau X6 echipat cu anvelope de iarna n-ar fi iesit din zapada cazuta pe carosabil.
La ce folosesc eu Dusterul chiar nu am nevoie de 4WD care nu e chiar 4X4 nativ.

Sunt masini bune, sunt ale noastre, e marca noastra nationala dar sa nu facem comparatii absurde.

  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare băieți. Părerea mea este că Dastarica este mai bun decât X6 sunt sigur deoarece au arătat la Top Gear că este incapabil de 4x4 veritabil și nu a fost în stare să meargă pe iarbă dar pe zăpadă mare nu mai zic. Da X5 este foarte bun am testat personal este foarte bun. Am mers și cu X6 dar nu pe teren ci pe asfalt. X6 este doar de fițe.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Claxon" ăsta,  sau cum i-o zice în brexitlandeză, nu-i curva aceea gazetărească ce spunea astă  vară că Duster e facut din conserve reciclate, si că ar alege mai degrabă un X3 sau nu stiu ce alt coteț  la mana a doua, etc, etc?!

Formator de opinie de doi bani..

  • Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ala e. Top Gear nu a fost niciodata o emisiune obiectiva si impartiala.
Nu inteleg de ce cuvantul lui ar conta dar ma rog, am luat-o rau pe off-topic.

  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • da,cu greu ia mai primit in contul personal dupa fel si fel de adrese catre Renault.
    • Mașina a fost luată sh cu un an vechime de la o firmă de leasing care nu mai există. Chiar se rezolvă în 2 zile? Ai auzit de cazuri în care alte persoane au făcut cerere, au plătit și au pierdut banii?
    • Salut pe toti dusteristii, Daca esti primul cumparator al Dusterului,ti-a fost dat COC la livrarea masinii.Eu am Duster la fel ca al tau si am COC la el.Nu trimite niciun ban pe persoana fizica ca ramai fara ei.Daca Dacia nu te ajuta trebuie sa te descurci singur.Urcate in tren ruta Italia-Paris si mergi la Renault.In 2 zile ai rezolvat problema.Multa bafta.
    • Si in filmuletul pe care l-am atasat se mentioneaza si se foloseste o tija cu magnet si o surubelnita T20 cu bit magnetic (utile pentru multe altele in locuri mai greu accesibile). Asa este, "sa lucrezi sub volan" nu este prea comod, dar rezistenta aceasta trepte GMV habitaclu totusi nu este foarte greu \dificil de schimbat. Multumim colegului @L3ftFi3ld pentru acest update si detaliile oferite , acestea putand sa fie utile si altora, problemele cu aceasta rezistenta si functionarea GMV habitaclu pe treapta maxima fiind destul de des intalnite.
    • Operatiunea a fost un succes, dar destul de frustrat sa lucrezi sub volan. Multumesc @Gil26 pt. toate informatiile, au fost de mare ajutor! Piesa ( 6001547488 ) sa potrivit perfect. Daca cineva are aceeasi problema, inainte de a va apuca de treaba recomand sa cumparati un kit de clipsuri si leviere pt interior auto, si sa aveti o lanterna de cap, va veti usura viata si eventual niste bandaje, eu m-am taiat in niste table neavand spatiu de manevrare a mainilor. Piesa este prinsa intr-un surub torx T20, eu unul am folosit un kit de imbusuri torx, cred ca este mai ok asa pentru ca sunt scurte si este mai potrivit pt a lucra in acel spatiu limitat , mare grija ca mie mi-a picat de vreo 3 ori acel surub in mocheta si a trebuit sa scot mocheta sa il recuperez (aici mai recomand un magnetizator deoarece scapa foarte usor cand vrei sa il pui inapoi + ca este foarte greu sa nimeresti gaura).  Acum toate treptele de ventilatie functioneaza  
×
×
  • Creează nouă...