Sari la conținut

Conducerea Preventiva Si Evitarea Accidentelor

Postări Recomandate

Perfect de acord, @Cain. Exact asta am spus si eu. Prin semnal dreapta la flash-uri ii arati celui din spate, grabitului, ca l-ai vazut si ii vei face loc sa treaca imediat ce poti sa intri pe B1.

Pai in situatia in care tu te afli in depasire pe autostrada a unui camion sau a unei coloane de camioane sau masini,ghici cine sunt aia care iti dau flahuri aiurea sa eliberezi banda?Si apropo de viteze mari,eu foarte rar am vazut masini sa mearga cu viteze de peste 200 km/h,viteza medie maxima pe autostrazi cu exceptile de rigoare,este undeva in jurul a 160 km/h -170 km/h!Mai mult de atat mai rar si aia doar pe anumite portiuni se poate merge (va spun eu sigur ;) ),mai ales in zonele cu 3 benzi pe sens si doar acolo unde e drumul drept si nu este monitorizat cu sistemul tutor (it) sau radare fixe/mobile.

PS:In Italia e la moda sa-ti vina in bara la jumatate de metru de tine si sa ramana acolo pana termini de facut depasirea,situatie in care eu le calc frana intr-o veselie,dar fara a reduce de fapt viteza...chestia asta ii streseaza mai ales pe timp de noapte!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 125
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nota: Am decis sa deschid acest topic cu mare reticenta si teama de feedback negativ - insa consider ca ne poate fii util sa vedem cum gandesc si altii in secundele care conteaza, cele premergatoare u

Îndrăznesc să fac o recomandare cu privire la reglarea poziției corecte la volan. Recomand o structură simplă şi logică de tipul:   1. Ce anume reglăm? 2. Cum reglăm? 3. De ce reglăm?   Este f

@husky, ai uitat de nr. 8   8. Gherțoiul de Bucale: nu respectă nici o regulă de circulație, merge de parcă e pe uliță la tac-su, se bagă intotdeauna la intimidare, fără să-și respecte banda, fără s

Posted Images

Pe toate autostrazile...cu viteze mai mari de atat nu prea se mai risca nimenea,doar pe distante mici si doar pe anumite tronsoane.Eu merg in general cam peste tot cu 140 -150 km/h si sunt foarte putini cei care trec cu o viteza mai mare pe langa mine,adica 160 -170.Adevarul e ca nu se respecta legea cam pe nicaieri,de ex aici pe drum in oras cu 50 max.sosea cu doua benzi pe sens si cu bara metalica intre sensuri,multi circula cu 100 - 120 km/h!

Link spre post

@fnicolau - Este, este! Avem specimenele noastre pe aici care zici ca pleaca cu orasul dupa ei cand ies din Bucuresti. Eu faceam referire la ce vad prin aici prin oras. Dar imi imaginez ca si majoritatea Bucurestenilor sunt ca englezoii aia cand ies din tara. Acasa cuminetei, linistiti, "Sir.", cand ies pe afara se fac craci si se bat cu toata lumea.

Si mai sunt si o rara avis, tot majoritari prin bucuresti:

9. Smecherul cu ecuson in geam. Cu sticker cu IPA sau ceva permis de parcare de la guvern, senat. Obligatoriu cu WSN, WST la numar. Care, daca il superi, "da el 2 telefoane" si ajungi direct la Alcatraz ca ti-ai permis sa-l superi!

Link spre post

Viteza cu care circuli e un factor important caci cu cat viteza e mai mare cu atat se reduce timpul de reactie in situatiile neprevazute.Nu comentez referitor la pregatirea sau educatia participantilor la trafic ,stiind ca sunt multi care prin modul de a conduce reprezinta un factor de risc.Caut sa conduc in acea parte a zilei cand sunt mai putini participanti la trafic adica,noaptea.Ma refer la drumurile mai lungi de 200km.

Cele mai multe accidente se petrec pe tip de zi!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...