Sari la conținut

Nu Stiu Ce Duster Sa Aleg!

Postări Recomandate

după câte știu ACCES este prima variantă la gama Dacia și NU are AC....

apoi este AMBIANCE tot fără AC

au AC - LAUREATE și PRESTIGE sau ORANGE - astea fiind următoarele versiuni ca echipare...

Editat de quarelin
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Daca acei km de naveta sunt preponderenti in afara orasului, la Dci PH2 4x4 se poate obtine consum si mai mic de 6, nu 7.5. Eu de cand am cumparat masina (35000 km), conform bonurilor de motorina,

Din ce citisem acum vreun an cand incercam sa mă decid, 1.6 H4M (noul motor Euro 6 de provenienta Nissan) nu era atât de versatil in adaptarea la GPL. Dar nu am mai căutat informatii de atunci.   1.

@mak: sunt tari in care puteai lua duster 1.6 cu gpl din fabrica, cred ca si din ungaria. Plus ca la 1.6 motorul nu e asa evoluat, daca se intampla ceva cu el cand nu mai e in garantie, nu cred sa ai

raspunsul celor de la DACIA

Referitor la solicitarea dvs, va informam ca in prezent constructorul nu echipeaza acest model cu Easy-R. In momentul in care o astfel de echipare a modelului Duster va fi disponibila, va fi mediatizata pe piata din Romania printr-o lansare oficiala.

Va recomandam sa urmariti site-ul nostru www.dacia.ro, pt a afla noutatile.

Link spre post

Echipamentul GPL este un sistem cu un grad ridicat de complexitate, iar montarea acestuia pe un autovehicul necesit? un proces tehnologic complex.

Acest echipament atrage dup? sine modificari de structur? ?i presta?ii pentru autovehiculul respectiv. De aceea, instalarea acestui echipament se realizeaz? în faza de prim montaj, deci în uzin?, respectându-se astfel cel mai bine criteriile de calitate ?i rigorile impuse de acest proces complex.

Din aceste motive, montarea ulterioar? a unor astfel de sisteme nu este posibil? în re?eaua de unit??i service agreate Dacia.

Cu siguran?? c? pe pia?? exist? ?i unit??i service neagreate care efectueaz? astfel de modific?ri, îns? nu recomand?m acest lucru, în primul rând din considerente de costuri ?i în al doilea rând din punct de vedere al asigur?rii garan?iei ?i calit??ii instal?rii.

Link spre post

Deci oameni buni... concluzia e clara, ca se invarte in cerc... daca vrei GPL spui bye-bye la garantie.

Pe motoarele 1.2 TCe nu stiu sincer cine ar mai incerca GPL (nu se amortizeaza pana vinzi masina + celebrul caz al lui @stefanudrea) iar pe 1.6 Euro6 nu ii nimeni de "cobai" sa dea feedback...

Ramane solutia cu 1.6 Euro5 second-hand + GPL. Sau Diesel. Sau unu nou pe benzina, fara GPL. Ori si merele, perele si portocalele astea s-au ras-comparat deja :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...