Sari la conținut

Nu Stiu Ce Duster Sa Aleg!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Daca acei km de naveta sunt preponderenti in afara orasului, la Dci PH2 4x4 se poate obtine consum si mai mic de 6, nu 7.5. Eu de cand am cumparat masina (35000 km), conform bonurilor de motorina,

Din ce citisem acum vreun an cand incercam sa mă decid, 1.6 H4M (noul motor Euro 6 de provenienta Nissan) nu era atât de versatil in adaptarea la GPL. Dar nu am mai căutat informatii de atunci.   1.

@mak: sunt tari in care puteai lua duster 1.6 cu gpl din fabrica, cred ca si din ungaria. Plus ca la 1.6 motorul nu e asa evoluat, daca se intampla ceva cu el cand nu mai e in garantie, nu cred sa ai

Tocmai am aflat de la cineva de la dacia, ca or sa bage cutie de viteze automata pe duster la sf anului! E hotarata treaba..

O sa fie easy-R dar doar pe versiunea 2wd.

Sa bage dracu scaune calumea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Puteti sa faceti abstractie de comentariile mele legate de turatii si viteza, am aflat ce doream sa stiu legat de motorul 1.6 16V este exact ce as avea nevoie.

Link spre post

Benzinarul va avea problem majore in off...kit ambreiaj se "prajeste" rapid..+ consumul mai ale in oras...Anumite pante nu poti sa le urci cu benzinarul(in off) si daca da cu uzura anormala a mecanismului ambreiaj(de,cuplu are doar la turatii fr mari....ce duce la "patinarea discului)

Link spre post

La 525 ron kitul de ambreiaj pentru Duster 1.6 16v (la prima cautare pe net) chiar nu mi-as face probleme si sunt mai multe aspecte de discutat dar sunt pe langa subiect.

Link spre post
Benzinarul va avea problem majore in off...kit ambreiaj se "prajeste" rapid..+ consumul mai ale in oras...Anumite pante nu poti sa le urci cu benzinarul(in off) si daca da cu uzura anormala a mecanismului ambreiaj(de,cuplu are doar la turatii fr mari....ce duce la "patinarea discului)

Benzinaru simplu? Sau gpl? Si dc crezi ca se prajeste rapid?

Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...