Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor, Editia X

Postări Recomandate

Felicitari si castigatorilor de sambata si de duminica!

As avea o nelamurire: Unde s-a impotmolit Tibi de nu a luat un loc mai mare? Ca eu nu m-am grabit chiar deloc, nu am tras de masina, nu am fortat nimic si nici nu m-a interesat premiul (nici nu stiam ca exista la traseu). Oare iPhone-ul a fost mai precis?! :))

Sunt doar curios unde ai gresit, Tibi...

Editat de CristiZ
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi prieteni. Asociatia Club Duster are placerea de a va anunta ca se apropie de final lansarea evenimentului Intalnirea Nationala a Dusteristilor, Editia X Organizatorii mai au de definitivat cat

Iete una de... multumim ca sunteti o FAMILE SUPERBA!  

Vineri:   https://photos.google.com/share/AF1QipMbXBj3lKHCFPdWLKoe1wvBP9LQ7dRrxlRts67tDwys4o9vBe4fvtNz225Nrvvp9A?key=TDNPT0FwS1M4dXE2aFhvYXBuYWk3MlRZcGFNSkVn

Posted Images

Eeeeee...io bag de sama ca premiile astea cu cat sunt mai simbolice cu atat starnesc patimi mai aprinse :)

Eu sincer consider ca am/mi-am primit "premiul I cu coronita" aka am bantuit pe coclauri, prin padure, am facut multe multe poze si filme, am intalnit oameni interesanti si bine dispusi si am mai si invatat una alta - asta-i premiu cel mare si castigul cel mai important dupa parerea mea ;P

Vedem ce alte probe interesante nascocesc organizatorii la a XI-a ;)

Link spre post

Salutare tuturor!

Ma bucur nespus de mult ca am reusit insfarsit sa particip si eu la un IND(de vreo 2-3 ani tot urmaresc) care m-i s-a parut unul reusit(neavand termen de comparatie) si vreau sa felicit organizatorii si sa multumesc pt. sfaturile primite.l

Sper sa fie primul dintr-un lung sir de astfel de evenimente!

Astept cu interes cat mai multe poze si...urmatorul IND.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...