Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment.

Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

post-3685-0-85659800-1469883543_thumb.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

ghinionul nostru ...că nici acum, după 2 ani ai noștri nu le pun pe mașini...

unde s-ar găsi acel cheder?

asta îmi place mie la -uri...

că unul ca mine ( mic și neștiutor :baby: ) este îndrumat și învățat de unii, ca ai noștri colegi ( torquemada, danielcojocar și alții...), care știu și cunosc ...și ne împărtășesc și nouă din știința lor!

Stimă și respect pentru voi, cei care ne ajutați!

Editat de quarelin
Link spre post

Acel cheder îl găsești doar la brazilieni( sau/și la Centrul RTR), pe dialogys nu apare la fel ca reperele din kitul sport pentru Logan II de BRazilia.

Ideea contează nu chederul - acolo ai un curent de aer ce face zgomot

Link spre post

Ok mi-a trecut supararea si imi cer scuze pt entuziasmul debordant de topicuri si suparare si chiar cer un subforum unde sa se poata testa fara sa stresam pe nimeni si sa mai primesc si eu vre-un sfat sau partener, sau pot sa dau search si sa ridic topicuri vechi iarasi sus, ceeea ce ar putea creea confuzie...cine stie. Deasemenea ma bucur ca o parte din commenturi s-au sters. Pana la urma nu ne avem decat unii pe altii in tara asta... si cineva trebuie sa cedeze, might as well be me.

Link spre post

Ok - ca tot suntem aici. Chederul dublu nu e bun, cedeaza des in zonele fara apasare pe canicula (*se dezlipeste) trebuie incercat unul auto.

Ma tot chinui sa inteleg de unde caviteaza cel mai mult rotile pe la 60km/h - daca as reusii sa rezolv asta as fi cel mai fericit

Link spre post

Am comadat cheder adeziv 3M rosu de pe Autolux... abia daca sta lipit... am inebunit astazi pana am schimbat tot... macar am aflat cat cheder imi intra... 20m. O sa mai caut, daca nu rup banda lor autoadeziva si pun eu banda noua.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...