Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

Am descoperit niste pozitii mai bune la usa sofer si am testat-o si pe autostrada, se pare ca majoritatea zgomotului era pe la pilon usa. Acum de la 130km/h in sus nu mai e vajaiala aia de nu te auzeai om cu om. Deasemenea am mai antifornat si pe la porbagaj.

Cel putin usa soferului e stas si ma apropii de nivelul Skoda Octavia ca zgomont perceput de sofer. Pe stationare sunt oricum mai bine ca la Octavia. La porbagaj nu sunt sigur ca le-am nimerit, sa vad cum se lasa pana maine.

Luni o sa ii pun pe cei de la Mudster sa confirme :) Cauciucurile imi mai caviteaza doar la 65 Km/h, insa e decent in rest, mult peste fata cum era initial.

post-4805-0-34777000-1469298108_thumb.jpg

post-4805-0-37310300-1469298110_thumb.jpg

post-4805-0-85713600-1469298113_thumb.jpg

post-4805-0-45674200-1469298115_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astazi am instalat o varianta minima si pe Mudster. Doar jumate din usa sofer, sa vedem si feebackul lor.

Salutare ,

Multam frumos pt lucrare , se simte imediat diferenta .

Astept sa trec prin apa ca sa vad daca mai intra ceva pe la chederul de la usa spate , pe unde deobicei intra apa la trecerile prin vaduri adanci

Link spre post

Salutare ,

Multam frumos pt lucrare , se simte imediat diferenta .

Astept sa trec prin apa ca sa vad daca mai intra ceva pe la chederul de la usa spate , pe unde deobicei intra apa la trecerile prin vaduri adanci

Am senzatia ca atunci trebuia sa urcam cu el pana la jumatatea usii :)

Link spre post

Eu am avut montat ceva asemanator pe fostul Logan. Dupa ce m-a agasat cu dezlipitul pe la capete, am optat pentru o solutie radicala: am dat chederele jos, am curatat banda adeziva de pe ele si le-am reaplicat prin lipire cu prenadez. Din acel moment n-am mai avut nici o problema. Am vandut masina dupa 5 ani si chederele erau bine mersi.

Operatiunea de curatare a benzii dublu adezive este migaloasa, dar rezultatul final rasplateste efortul. Daca te mai agaseaza dezlipirea chederului, poti incerca aceasta varianta. Spor.

Link spre post

Eu am avut montat ceva asemanator pe fostul Logan. Dupa ce m-a agasat cu dezlipitul pe la capete, am optat pentru o solutie radicala: am dat chederele jos, am curatat banda adeziva de pe ele si le-am reaplicat prin lipire cu prenadez. Din acel moment n-am mai avut nici o problema. Am vandut masina dupa 5 ani si chederele erau bine mersi.

Operatiunea de curatare a benzii dublu adezive este migaloasa, dar rezultatul final rasplateste efortul. Daca te mai agaseaza dezlipirea chederului, poti incerca aceasta varianta. Spor.

Multam, am vazut ca la Vitan sunt cheder singur adeziv (nu dublu). Ma gandesc sa il testez si pe ala sau sa comand pe net. Poate e mai bun adezivul. Nu ma lasa sufletul sa pun prenandez inca.

Link spre post

eu am luat cheder de la Dedeman ( la sectorul UȘI - chedere pt uși)

este 3.5 ron/m

încă nu le-am montat dar arată ca ale colegului SYL40 ( cel puțin din poze )

Cain - mulțumesc pt ideile tale ( și că le împărtășești cu noi)!

Mulțumiri și celorlalți colegi ( SYL40, alexis...)că au venit și ei cu sfaturi și impresii ( poze )!

Editat de quarelin
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...