Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

• 2 weeks later...

Cu ocazia temperaturilor pozitive am montat astazi cheder de dedeman aproape peste tot... WOW... nu mai imi suiera vantul pe la ureche.

Cain, serifule interstelar, multumiri! :D

Mare gresala ai facut. Este inca frig afara, si doi - cel de la Dedeman o sa se dezlipeasca la canicula vara si o sa freci cu spirt ore in sir sa scoti lipiciul calcifiat ramas. Am specificat ca doar chedere 3M nu cad la canicula - restul nu sunt bune si le-am testat pe toate. Iti recomand sa le scoti pe toate cat sunt inca proaspete - si sa iti comanzi 3M. Cum consideri

Acidul antirugina e asta:

https://www.dedeman.ro/ro/solutie-tratament-pentru-rugina-200ml-nigrin/p/1028087

Sa nu va apucati sa puneti solutie fosforica laptoasa ca aia face rugina sub glazura.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa spun asa... Ce ai prezentat tu aici este cea mai mare porcarie existenta pe piata!

In decembrie, am polizat (curatat) bine si aplicat mizeria aia pe diverse elemente. A iesit prin grund si vopsea si totul a ruginit la fel ca inainte, ba mai mult in doar o luna! Pacat de acele vopsele de finalizare pe care am cheltuit mai bine de 200 lei. Si... tineti cont ca tot tratamentul a fost facut in zona inchisa si incalzita pe durata a 3 zile!

Asa ca... cine vrea sa foloseasca o rasina adevarata, luati produsul pe care l-am reluat eu dupa 3 ani (n-am mai gasit decat la Selgros) si care se numeste "Epoxy Resin" de la Brunox!

http://www.brunox.com/website/productpages/Epoxy-Spray-en.html

Editat de danielcojocar
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...