Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

Offf.... merci, dar daca te uiti mai atent la pozele mele poti observa ca eu deja le am din fabrica intre usi (*al doilea post prima poza). Sunt utile dar nu indeajuns, plus nu inchid bine in partea de sus chiar la urechea soferului si mult aer injtrat prin fata suiera pe acolo. De asta la dupa 130 km/h incepe vijelia aia :)

Ce recomand eu este in plus fata optiunile de fabrica :)

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

Well - vad ca sunt singurul interesat de antifonare :) revin pe topic doar cand mai sunt interesati si altii.

Off-Topic: Acum am AT-uri, inaltare, rampa de proiectoare pe plafon pe bare transversale, filtru sport... La cata galagie face, chiar ca antifonarea e ultimul lucru la care ma gandesc. E ca si cum s-ar duce chelu' la coafor!

Dar am sistem audio ok... la nevoie se acopera simfonia de vajaieli si huruieli de afara.

De unde ai luat chederul? as vrea sa pun la capota sa nu mai intre apa prin fata pe ploaie!

Link spre post

Ai fii surprins... iti recomand sa il testezi pe al meu cu aceleasi doatari sa imi spui daca e mai placut la ureche. Daca vrei cand ajungi pe la Obor? iti dau un PM cu nr.

Chederul de motor e de la o taraba din tragul Vitan, chederele negre adezive sunt din Obor magazinul de scule pe partea cu primaria. Autocolantul antifon e comandat de pe Autolux.

Link spre post

La Duster-ul meu iata ce am facut

post-367-0-39092500-1469167063_thumb.jpgpost-367-0-98988800-1469167406_thumb.jpgpost-367-0-89141200-1469167647_thumb.jpgpost-367-0-81770000-1469167797_thumb.jpgpost-367-0-91257500-1469167825_thumb.jpgpost-367-0-86131200-1469167855_thumb.jpgpost-367-0-62648100-1469167933_thumb.jpgpost-367-0-54577000-1469168292_thumb.jpg

Inainte am avut un Logan ph2, la care tot asa am aplicat prin diverse zone acel cheder negru profil tip D.

Sotia are un Renault Symbol la care tot asa pe unde "calca" usile am aplicat acel cheder.

Editat de SYL40
Link spre post

Uraaaa... ma bucur mult ca nu sunt singurul cu chedereala. Eu am ales o cale mai ascunsa a chederelor.

Apropo al meu la caldura torida se cam dezlipeste in zone de stres, nu grav dar enervant. Tu de unde ai luat chederul? Poate e adezivul mai bun la tine. - Link?\\

Antifoanele colante direct pe carenaj au rezistat la 3 spalari fara sa se dezlipeasca la jet. Chiar am mai comandat si o sa le lipesc pe spatele carenajelor dupa ce le scot.

In rest ce sa zic - sunt foarte multumit de antifonarea chederelor. E atat de liniste in masina incat faza cu demontatul panourilor de usa pt izolare imi pare acum hilara, pacat ca unii nu inteleg ca exista alternative mai facile.

Editat de Cain
Link spre post

Chederele le-am luat (si ma refer de-a lungul timpului, ca am tot luat; inainte de Logan am avut o SuperNova si parca si la aia tot din astea am pus) de la un magazin de materiale de constructii de pe Cal. Calarasilor din zona Hala Traian, (parca Somes ii zice sau cel putin asa ii zicea; nu stiu daca are site).

Link spre post

Chederele sunt la rola simple (nu sunt cate 2 unite).

Iarna eu dau toate chederele cu silicon (din acela la spray pt bord, ce gasesc mai ieftin). Asta iarna chiar am luat o solutie speciala pt chedere, la un recipient in genul celor cu solutie pt geamuri, si e un lichid alb-laptos.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...