Sari la conținut

Eliminare Incuietori Portiere

Postări Recomandate

Salut,

După ce mi-a fost demonstrat ( probabil de un conațional ) în Viena dar și în București cât de ușor se poate deschide un Duster și sustrage obiectele de valoare din el, mi-am propus să recurg la această modificare.

Pe scurt, încuietoarea a fost forțată cu o șurubelniță cel mai probabil iar acum la orice forțare ușa se deschide.

Vreau să elimin locașurile de pe portiere unde se introduce cheia pentru a deschide ușa, urmând să folosesc numai inchiderea centralizată.

Ce puteți să îmi recomandați în acest sens ? Cunoașteți vreun service care ar putea face această intervenție ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

E un baiat pe loganclub ce face niste " obturatoare " ce se monteaza in locul incuietorilor.Userul e *Ghiaurul*. Obturator nu opturator cum mai scriu niste cetateni pe aici!!

Dap la Marian "Ghiaurul" ma gandeam si eu. Ai aici un link cu solutia.

Preocuparile astea imi aduc aminte de cineva.. Unui amic, anul trecut, i-au spart geamul lateral cu un ciob de bujie (a gasit ciobul pe scaun). Greseala a fost ca prietena sa isi lasase geanta pe

Exista antifurt pt. incuietorile de logan/sandero/duster in targ si cred ca si online; daca am vazut bine in poze acopera incuietoarea si nu se mai poate forta.

Link spre post

E un baiat pe loganclub ce face niste " obturatoare " ce se monteaza in locul incuietorilor.Userul e *Ghiaurul*.

Obturator nu opturator cum mai scriu niste cetateni pe aici!!

Editat de MAK
Link spre post

Eu cred ca aproape orice mașină dacă o forțezi cu o șurubelnițe, încuietoare se va strica. Deci asta nu e problema numai la Dacia. Dacă totuși as vrea sistemul asta, as cauta un meseriaș sa îl facă mai bine lucrat... adică sa imite cat mai bine forma exterioara a încuietori originale. Dar repet, e doar problema de gust, ar face același lucru ca și alea vândute se colegul nostru. Apoi ma este problema cum deschizi mașină dacă nu mai ai baterie la telecomanda... Știu ca sunt câteva soluții dar...

Mai exista niște capacele de cauciuc, poate ar descuraja încercarea din start, poate lipite cu ceva înăuntru puțin...: Protectie yala Mercedes A2107660056 vezi pe google

Link spre post

In 3 ani de cand am masina am bagat de putin ori cheia in butuc, acum recent sa vad ca merge cu butucul nou de era imperecheata cu el, dupa ce mi-au spart-o, si de mai multe ori cand nu mi-a mers inchiderea centralizata. Aveam si la 1300 un capac de rezervor de se desfacea doar de pe interior, arata cam la fel, polisat asa, o fi acelasi mester ? In fine, tot n-am scapat de probleme d-astea cacacioase, asta este cam ca atunci cand se potriveau mai multe chei la acelasi butuc de intrai fara probleme in masina altuia. Mi-as pune d-asta, mi-e doar sa nu mai mearga inchiderea centralizata sau bateria sau ceva si sa am nevoie de butuc.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...