Sari la conținut

Duster Masina Pentru Romani?

Postări Recomandate

Sa inteleg ca Dacia are doua linii de asamblare? Una pentru Ro si una pentru restul lumii? Bullshit!

Care din voi ati fost intr-o fabrica auto? Eu am avut norocul sa vad 3 pana acum.

Va sfatuiesc sa lasati folclorul pe margine.

Ca pentru unele masini se pun ceva echipamente in plus, asta se poate, dac ca sunt izolate/vopsite alfel? Folclor mioritic de pe vremea lui 1989.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

astea is basme si povesti...asa era pe vremurile trecute.   acum Dacia e detinuta de Renault, care Renault, ne place sau nu, lucreaza in stil occidental. Adica lucreaza dupa niste norme/standarde, t

Este foarte interesanta mentalitatea romanilor vs straini referitor la dacii, daca te uiti pe forumuri din afara, din diverse tari, gasesti cei mai mult oameni multumiti de dacia, chiar daca pentu ei

Nu e ma vorba de PR. Io nu am nici un incentiv de la Dacia sa afirm daca is multumit sau nu de masina. M-am inscris pe forumul asta sa schimb opinii, probleme si solutii cu cei de aici. Daca vroiam sa

Posted Images

@capone, desigur, avansul se plateste (conform unui bon de comanda emis de dealer) direct in conturile producatorului - plus ca mai exista si ceva loturi pre-comandate de dealeri in functie de niste estimari, dar nu asta ii point-ul esential in post-ul lui @kidu...

Link spre post

Avansul nu se plateste la dealer...

Super .... acu 11ani am luat masina noua .... si am platit 50 milioane avans la dealer, restul la livrarea masini, tot la dealer, tot in Timisoara si mai ales banii erau in contul dealerului, inca am tranzactia salvata in online banking cu restul de plata la livrare asa ca stiu exact cui am platit banii.... nu a trebuit sa merg la fabrica Opel sa fac platile si nici la Opel SRL nu am transferat banii, ci la Autoglobus2000 SRL din Timisoara, stii cum zic ? :-)

E adevarat ca tata, la prima Dacie a mers cu banii "caramida" la Pitesti .... sa aleaga "una de export"... da' asta era acu 32 de ani....

Editat de kidu79
Link spre post

Ceea ce voiam sa spun este ca informatiile de mai sus date de kidu sunt apa de ploaie. evident ca pot exista diferente intre masini d.p.d.v al calitatii. calitatea este un parametru ce poate fi ajustat. daca dacia vrea sa ieftineasca masina atunci scade calitatea pe anumite loturi. cine vrea sa priceapa asta bine cine nu... sa traiasca cu povestile lui @kidu.

cum se explica faptul ca aceeasi echipare costa mai scump in tari din vest fata de tari din est?

Si nu tb sa existe o linie de fabricatie separata, gen una pt romania si alta pt restul lumii. pe aceeasi linie de fabricatie poti obtine acelasi produs dar de calitati diferite...este un lucru stiut.acelasi reper de la acelasi producator poate avea calitati diferite. si implicit pret diferit. nu in teleg ce e asa greu de priceput.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...