Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, ok... tu te bucuri acuma dupa ce ai avut motorul schimbat. Ai trecut hop-ul sa zic asa...   Dar daca o privesti obiectiv, ca si cumparator, atunci cand esti pus in fata alegerii, nu cred ca vei

1. Sunt, probabil primul posesor de motor 1.2 tce euro 6 4x4 de pe forum . 2. Sunt foarte multumit de masina si daca maine cineva imi ofera un diesel nou la schimb, as refuza. 3. Ar fi bine sa post

Eu sunt constient ca motoarele de pe Duster sunt subdimensionate (si benzina si dieselul). Am zis asta de cand a aprarut Dusterul. Ca am avut oportunitatea sa iau unul sh la un pret mai mult decat ok

problema este alta,te trateza ca pe un print pana semnezi contractul de livrare si dupa,se uita cu curul la tine,la fel si cand apelezi la service.

eu am cumparat pt firma Dacia,sincer mai mult pentru pret nu de patriot,dar in Germania se comporta altfel cu tine,fie ca cumperi Dacia sau Mercedes,si acolo Dacia nu se joaca cand vine vorba de client.saptamana viitoare ajung prin Germania si chiar o sa ma interesez de ce s-a intamplat cu cei care au avut probleme.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As fi vrut sa raspund dar mi-e ca as continua offtopic-ul... Poate ar fi bine sa se continue discutia despre Germania versus Romania la Diverse? Sau la ala mai vechi despre clisee si prejudecati... Zic si eu...

Link spre post

Zic si eu niste pareri:

1. ati auzit in Germania sau Franta sa fie rechemare pt problema cu debitul de aerul conditionat? Eu nu, desi despre problema am citit pe forumurile lor

2. intamplare recenta (de acum 2 saptamani): nasul meu care lucreaza in Germania a cumparat un Maseratti SH de la o firma de SH, care i-au dat garantie 1 an la Maseratti cu conditia sa faca atunci revizia la reprezentanta Maseratti. A fost, a facut revizia: schimb de ulei, filtre si bujii - 1500 euro. Dupa cateva luni ii pusca o teava de la circuitul de racire la 260km/h pe autobahn de umple autostrada cu abur - duce masina pe platforma la Maseratti, care ii spun: aaa, pai teava aia nu e acoperita de garantie ! Germania... nu Romania. Asa ca omul, roman fiind, si-a comandat teava, a demontat jumate' de motor, ca teava era undeva sub galeria de admisie a motorului Ferarri V8, si a schimbat-o in regie proprie, ca nu era sa mai dea cateva mii de euro la Maseratti

Link spre post

Nu stiu cati dintre romani lucreaza cu nemti. Daca ar lucra ar vedea ca nu e chiar asa cu germania. De multe ori sunt mai lenesi, mai mincinosi si mai corupti decat romanii. Diferenta este ca in presa germana nu ajung scandalirile ca la noi.

Editat de capone
Link spre post

Nu stiu cati dintre romani lucreaza cu nemti. Daca ar lucra ar vedea ca nu e chiar asa cu germania. De multe ori sunt mai lenesi, mai mincinosi si mai corupti decat romanii. Diferenta este ca in presa germana nu ajung scandalirile ca la noi.

Foarte bine punctat!!!!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...