Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Stiu ca e doar tangent (indepartat) cu subiectu' dar eu abia astept sa se rezolve masinuta lui stefan in orice fel o fi posibil. Ca in loc sa ne vedem de lucruri utile la trotinete

ne pierdem timpul in "discutii" sterile si care nu ajuta pe nimeni. Daca era fo' chestie mai rasarita ar fi ajutat pana acum...

Si mai putin tangent cu subiectul topicului.

Daca la stefan este viciu de fabricatie; va rag sa notati ca NU sunt malitios, nu tin cu nimeni ; (tin cu mine da' nu e cazu')

si se va vedea ca e viciu de fabricatie (cand s-ar lamuri toate) eu nu inteleg viciul. Adica:

E doar de fabricatie adica un X numar de masini atinse la pipota, sau e viciu de concept? Ca`daca e viciu de concept e dureroasa tare treaba si ar trebui sa fie afectate toate, doar nu s-o fi modoficat conceptu... zic si io ca nu is inginer auto si vad ca nu e interzis la aruncatu' cu parerea pe topicul asta; incerc sa ma lamuresc cum e cu bolovanu' aruncat in lac si cu forumul care incearca sa scoata piatra de sub apa fara sa se ude...ocazie cu care ma retrag de la dat cu parerea pe topicul omului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Ironia sortii face ca tu @mugur sa pui punctul pe i poate mai bine decat mine! De ce nu am facut-o eu si de ce inca prezint informatiile trunchiate? Din ratiuni de conducere a procesului. In nenumarate randuri am aratat ca voi reveni cu informatii complete la momentul potrivit, pot spune chiar ca deja am zis mai mult decat trebuie! Tocmai de aceea v-am rugat sa ma intelegeti! In schimb am primit 2 blocari si diverse "calificari" ! Stiu ca poate informatiile detinute de mine deranjeaza mult, dar asta e, singur recunosc si faptul ca daca nu le aveam poate nu se ajungea aici...la acest topic! Trist este ca desi am postat mai devreme decat trebuie anumite detalii tehnice, cei ce m-au apostrofat sau au pus la indoiala informatiile mele posteaza in continuare si nu inceteaza. In schimb, eu primesc...suturi! Momentan, singura mea bucurie este aceea ca exista oameni care au inteles perfect situatia mea, indiferent daca posteaza sau nu! Nu intru in mai multe detalii vizavi de postarea lui mugur, subtilitatile juridice sunt majore! Iti multumesc @mugur!

Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk

Link spre post
Pai ceilalti mai aveau garantie. Stefan are viciu de fabricatie (e cam acelasi lucru).

Viciu de fabricatie este una, viciu ascuns de conceptie este alta! Detalii, la momentul potrivit! Dezinformezi pt ca nu cunosti obiectul actiunii mele in instanta!

Link spre post

Noutati documentate: un posesor de 1.2 tce a primit rezolutie pentru al doilea motor schimbat! Nu spun nici tara si nici alta data de identificare. Cert este ca inainte de prima schimbare de motor a primit si 2!!! Kituri de distributie! Cei de la service sunt exasperati! Mai sunt multe de spus despre acest caz, dar nu pot momentan! Multumesc pt intelegere!

Link spre post

Nu "stau"! Lumea trebuie sa stie ce se intampla! Stiu ca "deranjeaza", dar e pacat daca adevarul doare! Si asa poate eventuali viitori utilizatori nu se pot pune la adapost de probleme de acest gen! Si nu e nici un "chipurile"! Va rog sa ma intelegeti de ce nu pot spune tot momentan! Oricum, dovezile nu se "produc" pe ! Inca o data va rog sa ne limitam la date tehnice, daca avem, daca nu...!

Cer prea mult daca cer putina rabdare si intelegere???

Editat de stefanudrea
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...