Sari la conținut

Cele Mai Bune Becuri Pentru Duster

Cele mai bune becuri pentru Duster  

41 membri au votat

1. 1. Ce brand/model de becuri folositi/recomandati pentru Dusterul vostru?

• Osram Night Breaker Unlimited
    • Osram Cool Blue Intense 4200K
      0
    • Osram Cool Blue Hyper 5000K
      0
    • Osram Silverstar
    • Osram Ultra Life / Original
    • Philips X-Treme Vision 130%
    • Philips White Vision
    • Philips Color Vision (Yellow/Blue/Purple)
      0
    • Philips Vision Plus
    • Philips Eco Vision
      0
    • Philips Diamond Vision 5000K
      0
    • Narva Range Power
      0
    • Narva Range Power Blue/White
      0
    • Narva Standard
    • HID/Xenon Aftermarket
      0
    • Altul (Specific in comentarii)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In seara asta la aproape fix 3 luni a murit un H7 narva contrast+ de pe faza de intalnire. La cati bani a fost setul chiar speram la macar un an. Am sa pun la loc osram stock(9ron parca) si la revede

Tu folosesti proiectoarele de ceata pe post de DRL? Stii ca nu ai voie sa mergi cu ele aprinse daca nu e ceata?

Duster ph3 are a3a lampă stop cu leduri nu cu bec/becuri - nu ai ce înlocui decât tot ansamblul era vreo 70euro

Posted Images

ce bine ar fi dacă toți colegii de pe ar fi săritori ca vsebas sau killer82...

( sau dacă unii ar înțelege că decât să răspunzi cu ironie la o solicitare de ajutor ...mai bine te abții...)

mai suntem și noi - ăștia mai ...afoni - pe lume, și cred că urile pentru asta sunt făcute ( pentru a ne ajuta )

deci,

mulțumiri colegilor vsebas și killer82 pentru sfaturi!

era problema pe care a descris-o vsebas ( papucul bloca soclul becului într-un punct - s-a rezolvat cu o șurubelniță )

stimă!

Editat de quarelin
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 months later...

Salutare,

Dupa mai putin de 1 an de la montare, Philips XtremeVision +130% s-au ars. Folosite aprox 40000km dar doar pe jumatate deoarece pe zi mergeam cu DRL.

Am achizitionat Osram Laser something. We shall see ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
  • 6 years later...

Propun si becurile de la Wolfram. Modele performante, de ultima generatie, calitate foarte buna.

Am gasit acest H7 Night Vision, asemanatoare cu cele de la Osram Night Breaker si Philips White Vision, dar la preturi decente de 95 lei pentru set de becuri.

Set becuri H7 Night Vision - H7 12V 55W PX26d becuri auto profesionale (lightoncarparts.com)

NIGHT VISION 22197 copy.jpg

NIGHT VISION 22197.jpg

Pentru cei care accepta riscul de a pune LED-uri propun marca Niken cu becurile din seria profesionala ProSeries.

Becurile sunt in parametrii legali, adica putere luminoasa de 4000 lumeni si o lumina alba cu temperatura de culoare de 5500K. Totul peste aceste limite se vor "vedea" pe sosele, adica tu vei vedea mai bine dar ii vei "orbi" pe ceilalti si poti fi vazut de controalele din trafic.

Pret 139 lei gasit aici Bec LED H7 bec far auto - set becuri LED H7 32W 12V 8000LM 5500K Px26d (lightoncarparts.com)

H7 NIKEN 012 003 04 01.jpg

Link spre post

Eu am pus leduri peste tot și nu mai am treabă, cînd spun peste tot asta să se înțeleagă...inclusiv bec la marșarier, portbagaj interior , în compartimentul din torpedoului. Deci peste tot !  

Scuze 😊🤭într-un singur loc nu l-am schimbat cu led ,becul de poziție pt ceață din spate ! 

Link spre post

Da ai dreptate nici becurile că sint vreo 5-6 din lunetă nu le-am schimbat ! Dar acelea mi se par  ok cum se văd sint mulțumit ,toate celelalte sin palide  in comparație cu leduri! 

Dar dacă tot ai adus vb cu prima ocazie cînd am timp desfac sa vad ce becuri sint acolo și probabil le schimb,🤭😉

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...