Sari la conținut

Productie 1.5Dci 4X4 Suspendata Pana La Sfarsitul Lunii Ianuarie 2016?

Postări Recomandate

In reperezentatntele din Italia nu se mai iau comenzi pt duster dci 4X4 pe motiv ca productia este suspendata pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016.

Stie cineva daca este asa, sau linia de productie nu mai face fata comenzilor mari de 4X4 diesel?

Sper sa stie cineva sa-mi raspunda. Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 42
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

Hai sa mai asteptam sa treacă timp si KM, iar colegi ca @stefanudrea vor putea da un feedback realist.   Si 1.9 TDI consuma ceva ulei by design si era destul de iubit, mai ales in RO...

Numai noi romanii gandim asa.   Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk    

Italienii sunt intotdeuna primii care trimit data ultimei comenzi din an beneficiarilor. Deci nu m-ar mira sa fie o doza de ' compunere '....da nu-mi vine sa cred ca nu gasesti sub bradul de craciun in toata Italia un 1,5 DCI?

Link spre post

eu am luat deja dusterul, dar intr-un grup al posesorilor sau viitorilor posesori de duster e forfota mare. Cei care au comandat deja au fost anuntati de intarzaieri pana prin ianuarie- februarie 2016 iar la altii nu le sunt luate comenzile pt 4X4 dci. Pt 4X2dci e iau in continuare comenzi

Si totul vine dupa ce Dacia a suspendat vinderea de duster 1.6 gpl in Italia

Link spre post

Vechiul 1.6, ce se vindea cu GPL, era un motor Euro 5. Actualul 1.6 Euro 6 nu prea se impaca cu GPL, este cu totul alt motor, e destul de logic ca GPL nu se mai regaseste in oferta Dacia. Oricum, aici nu a fost cred ca niciodata oferit GPL din fabrica pe Duster.

Link spre post

In italia e scump tare carburantul si oricum e plin de "stranieri" care nu au tocmai cele mai mari salarii...

Altfel zis, ala cu Aventador pun mana in foc ca are si bani de carburant.

Link spre post

Si eu care credeam ca doar in Romania se practica GPL-ul, aparent exista saraci si prin Italia..

ai sa razi, dar GPL se foloseste de ani multi si in restul Europei. De cel putin 10 ani se foloseste si in Germania. Exista peste tot statii GPL. Nu cred ca are legatura tocmai cu saracia. Dar economie de bani se face peste tot in lume nu numai in Romania

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...