Sari la conținut

Probleme Închi­Dere Portiere

Postări Recomandate

Povestea cu descuiatul din buton/telecomanda si deschiderea usoara/totala a portbagajului mergea la Logan datorita arcurilor montate la portbagaj. Cred ca la Duster singura varianta este montarea unui sistem de motorizat deschidere/ridicare a haionului existent pe masini mult mai scumpe BMW X6, Audi Q7, VW Passat break 4x4 etc. Deci, pe scurt, nu cred ca merita investitia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Esti in garantie, utilizeaz-o.

...de asemenea, o citire a manualului masinii ajuta la lamurirea diverselor butoane/functii/facilitati

Va salut!    Am de curand un Duster decembrie 2014 adus din franta. de la inceput are probleme cu "inchiderea" usilor... mai exact desi toate se inchideau bine, in bord ramanea martorul aprins si

Posted Images

• 4 months later...

Buna ziua,

am constatat ca geamurile la usile spate nu merg actionate de la butoanele usilor si numai de la sofer.

Care ar fi cauza?

Link spre post

Si daca acel buton avea si un led rosu in el care sa se aprinda cand feature-ul e activat (cum e la Megane 2 de acum ~ 10 ani ) nu mai pupam noi Duster la pretul asta :P

Link spre post
La Dusterul meu, de putina vreme trebuie sa dau putin mai tare (decat normal) cu usa de la pasager ca sa se inchida altfel nu se inchide decat prima treapta, Inainte se inchidea foarte lejer, pot regla oare ceva pe undeva?

Dacă nu ai rezolvat încă - verifica dacă se închide normal ușa de la pasager când ai o altă ușa deschisă.

Dacă în cazul asta merge ok ar trebui sa verifici dacă nu cumva ai obturate aerisirile din portbagaj

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...