Sari la conținut

Probleme Închi­Dere Portiere

Postări Recomandate

Va salut!

Am de curand un Duster decembrie 2014 adus din franta. de la inceput are probleme cu "inchiderea" usilor... mai exact desi toate se inchideau bine, in bord ramanea martorul aprins si nu stiam care e problema. Cel mai rau e ca uneori nu se incuie, el vazand ca are o usa deschisa. Intr-o zi am observat ca daca deschid usa dr spate, nu se aprind plafoniera si pentru restul usil;or se aprindea. Am schimbat switch-ul all ok pana a doua zi dimineata. Iau masina si plec de pe loc la fel martor aprins + "scandal". Cum aveam treaba am plecat asa... Dau in cateva gropi, se stinge si totul ok.... pana data viitoare.

Am observat ca haionul uneori se inchidea ciudat - trebuia trantit de 2-3 ori si totodatadescopar ca acolo e problema. Ma apuc si desfac tot (inclusiv bandou si butuc), curat bine, gresez, montez la loc , testez totul merge perfect. Plec cu masina, ajung acasa, o incui, vin la ea sa iau ceva din portbagaj si nu se mai deschide portbagajul deloc. (sa ii dau foc nu alta).

Nu am mai avut Dacie pana acum - parca aceste solutii tehnice sunt facute pentru a fi imbunatatite sau bricolate de clienti.

A mai avut careva pb cu broasca haion? Cum a remediat ca imi vine  rau cu masina - deja imi pare rau ca am luat-o. O solutie sa o repar caci in 2 zile am rar-ul....

Merci!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Esti in garantie, utilizeaz-o.

...de asemenea, o citire a manualului masinii ajuta la lamurirea diverselor butoane/functii/facilitati

Va salut!    Am de curand un Duster decembrie 2014 adus din franta. de la inceput are probleme cu "inchiderea" usilor... mai exact desi toate se inchideau bine, in bord ramanea martorul aprins si

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...