Sari la conținut

Sunt Nou Pe Aici - Duster 1.5 Dci 4X4 110Cp Albastru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut,   Sunt nou aici Astazi mi-am achizitionat un Duster la mana a doua, as fi vrut sa fie unul nou, dar nah... atat s-a putut (cu tot efortul)   Masina a fost cumparata printr-un dealer autori

Salut,   Ultima plimbare cu Duster-ul am facut-o la Bansko, in Bulgaria. Am facut in total aproximativ 1200 km (Bucuresti - Bansko - Bucuresti + un pic pe acolo). Consumul mediu inregistrat pe CB (r

Asta este, nu ne mai ramane decat sa ne bucuram de celelalte aspecte ale detinerii unei masini I-am facut ieri cateva poze. Imi pare rau ca nu am apucat sa o spal. Am surprins si momentul cand a fac

Posted Images

Am luat doar pentru spate. Deocamdata ma resimt dupa investitie, dar vreau sa le schimb si pe cele de pe fata cat mai curand. Am dat pe ele cam cat ar costa unele de origine Dacia, dar le-am luat la pret de producator. Vad ca in comert se gasesc la aprox 350 de lei

Din ce vad pe siteul lor sunt pe gaz+ulei http://www.bilstein.ro/produse/b4-gaz.html

Le voi schimba in service Dacia, dar o sa am grija sa ii spun mecanicului sa faca treaba asta.

@huskyuk: Tu le-ai schimbat pe ale tale ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@huskyuk: Tu le-ai schimbat pe ale tale ?

Da, le-am schimbat pe toate 4 eu cu IronMan, si am adaugat si un set de arcuri noi, tot IronMan cu lift 40mm.

Insa stiu de amortizoarele Billstein B4 - Am avut pe un Audi A4 si am fost foarte multumit de ele, si nasul meu are pe un seat de 140.000 km si inca tin bine!

De asta am aplaudat optiunea ta! Nu vei avea treaba cu ele... Probabil la anul le vei pune si pe cele pe fata si vei vedea cum isi schimba comportamentul total masinuta.

Link spre post

Cateodata, la gropi, se mai aude cate un cloncanit si pe fata ( cand am fost cu ea la service, mecanicul a verificat toate articulatiile cu levierul si a spus ca nu sunt probleme cu pivoti,bucsi,bielete,capete bara, etc) Sunetul este unul foarte scurt si se aseamana cu cel de pivot dus. Ma gandesc ca ar fi de la amortizoarele de pe fata care nu sunt curse, insa daca cele de pe spate erau praf cred ca nici cele de pe fata nu mai au mult.

Link spre post

Era o banuiala, imi dau cu presupusul. Dupa ce schimbi spatele asculta daca mai face. Poate e doar o flansa de amortizor. Chiar, flanse ti-ai luat ? Nu e obligatoriu, dar functie de starea in care sunt, poate le schimbi sau nu. Rulmentii ii cureti si cu putina vaselina, se pot refolosi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...