Sari la conținut

Cheie Briceag Pentru Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 166
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Îmi doream o cheie briceag la Duster. Am căutat un pic pe net, fără a găsi o soluție ce părea a fi funcțională. Cam renunțasem la idee, până când m-am întâlnit cu @Mekkes cu ocazia scurtei sale vizite

Sambata seara am reusit sa ajung si sa iau kiturile. Undeva la 2 oct revin in tara si incep distributia.

Un mic upgrade la cheie E montata de test, nu am gasit o emblema mai mare dar merge si asta

Posted Images

Daca nu ma inseala ochii, carcasa din filmulet nu e facuta special pentru Duster. Omul a taiat pe ici pe colo, a pilit placa...

Pai daca te pricepi si ai sculele necesare poti sa iei o carcasa mai de doamne ajuta, care sa aiba interiorul pretabil la matzele cheii originale, o ajustezi si ai cheie beton.

Io am preferat cheia de la Mekkes pentru ca nu sunt bricolator in sinea mea :)) ... vreau cat mai putina bataie de cap.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi m-am intalnit intamplator cu colegul @ToranagaSama si am intrat si eu in posesia cheii.

Dupa 2 ore de chin, si o cheie nefunctionala, sincer va invidiez pe cei carora le-a iesit din prima. E clar ca acele lamele nu se aseaza pe pozitia corecta dupa ce se preseaza cheia.

Functioneaza ambele butoane (lucreaza corect, se aude acel click..) insa doar 1-2 apasari.. contactul de alimentare pe placa se duce in balarii... Voi ati folosit lamelele din pachet, sau le-ati mutat pe cele originale?!

P.S. A mai ras si nevasta-mea de mine ca sunt inginer si dupa 2 ore nu am reusit sa montez o cheie cu 2 butoane. Acum sunt ranit in orgoliu si am nevoie de ceva sfaturi :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Eu am taiat cam 2 mm din lamela care vine spre centrul cheii (spre placa circulara - scuzati-mi terminologia da nu ma mai explic :D), am indoit-o putin mai mult spre baterie si am asezat mai bine buretii pe cele 2 intrerupatoare de pe placa electronica (prin asezat bine inteleg presat prin miscari circulare repetate).

Acum functioneaza ok, cu singura mentiune (expusa intr-un post anterior) ca, butoanele fiind mult iesite in exterior, se declanseaza foarte usor (chiar si din buzunar, daca ma aplec)...

Link spre post

Intrebare pentru cei care au cheie briceag luata de la Mekkes:

Voua vi se intampla sa se blocheze lama in interiorul cheii?

La mine se intampla din ce in ce mai des si am nevoie de ceva ascutit sa o scot (butonul de eliberare e intepenit la faza asta).

Sunt de acord ca uneori apas mai tare pe lama (cu butonul apasat, evident) dar n-ar trebui sa se intample asta, nu?

Poate ma aflu in situatia in care n-am ceva ascutit la indemna si in cazul asta nu pot folosi cheia.

Editat de cosminium
Link spre post

Intrebare pentru cei care au cheie briceag luata de la Mekkes:

Voua vi se intampla sa se blocheze lama in interiorul cheii?

La mine se intampla din ce in ce mai des si am nevoie de ceva ascutit sa o scot (butonul de eliberare e intepenit la faza asta).

Sunt de acord ca uneori apas mai tare pe lama (cu butonul apasat, evident) dar n-ar trebui sa se intample asta, nu?

Poate ma aflu in situatia in care n-am ceva ascutit la indemna si in cazul asta nu pot folosi cheia.

Eu am desfacut acel buton, am pus putin ulei de mecanisme acolo, si am rasucit acel arc nu la 180 de grade cum era, ci la 360 de grade, si e mai tare, cheia se deschide mai rapid acum.

Din pacate, inca nu am reusit sa fac placuta de circuite sa stea pe lamele corect :(

Ma gandesc serios sa tai acele lamele, si sa lipesc cu cositor 2 fire subtiri in locul lor care sa faca legatura intre conectorii bateriei si placa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...