Sari la conținut

Viteza maxima Dacia Duster

Postări Recomandate

Mai urmaresc si caut tot timpul prezentari si video-uri cu Duster ,e adevarat ce zice omul asta :  "I'll tell you what the TCE 150 4 WD really consumes (albeit with a lead foot). With a very sporty driving style and a lot of full throttle on the motorway, the 50 liters are gone after 320km....! The performance is quite impressive but he drinks a lot! I regularly drive from Frankfurt to Berlin at night and the tank has never lasted longer there THIS Duster doesn't drive 199, it's locked at 174! The predecessor can do well over 200 "

Pt ca e foarte interesant ca nici eu nu am reusit sa depasesc 170  si am crezut tot timpul ca e din cauza la incarcaturi si a cutiei de pe plafon !?  Cum e, sint limitate?este prima oara cind aud si nu ma puneti sa sun la vocea clientului  pt confirmare ca nu sun pt asa ceva :):blush:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 155
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

sincer   Cine a cumparat Duster-ul dintre cei 2 mii si ceva de memebrii de forum cu primul gand de masina de curse??? Sa-si ridice mana ... aaaa ... adica sa scrie, na.   Nu vreau sa jignesc pe

188Km/h e viteza reală dată de ABS iar TdB-ul mai pune 4km/h indiferent că mergi cu 10km/h sau 210km/h. Medianav-ul nu dă și nu afișează nicio viteză. Oricum interesant să mergi cu 188Km/h ș

hai ca am reusit eu sa mut si pe consumul instantaneu:

Posted Images

Acum 9 ore, Nimeni a spus:

este fabricat in dec 2021 cumparat in ianuarie 2022 .

Atunci cel mai probabil ca viteza atinsa este influentata de folosirea cutiei de plafon. Poti sa te uiti si in CIV sa vezi ce v.max. scrie acolo. Ar trebui sa fie 198km/h.

Link spre post
acum 1 oră, DannyMC a spus:

Poti sa te uiti si in CIV sa vezi ce v.max. scrie acolo. Ar trebui sa fie 198km/h.

Fisa de produs  Duster (LE: august)  2021:

si una din decembrie 2022:

Fisa-produs-duster-2021.png

Fisa-produs-duster-dec2022.png

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...