Sari la conținut

Viteza maxima Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 155
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

sincer   Cine a cumparat Duster-ul dintre cei 2 mii si ceva de memebrii de forum cu primul gand de masina de curse??? Sa-si ridice mana ... aaaa ... adica sa scrie, na.   Nu vreau sa jignesc pe

188Km/h e viteza reală dată de ABS iar TdB-ul mai pune 4km/h indiferent că mergi cu 10km/h sau 210km/h. Medianav-ul nu dă și nu afișează nicio viteză. Oricum interesant să mergi cu 188Km/h ș

hai ca am reusit eu sa mut si pe consumul instantaneu:

Posted Images

Duster 1.3 TCE 150CP 4WD 2020 - fuge de rupe si am prins 189 km/h dar nu am mai avut curaj, parea ca nu mai sta pe roti.

Duster 1.3 TCE 150CP 4WD 2022 sau 2023 - lesinat in general fata de cel din 2020, la 180 km/h se taie injectia, nu mai accelereaza decat ff putin / greu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 ore, t0rquemada a spus:

Ultima dată când am verificat, injecția se ocupa de gestiunea motorului și implicit de performanțele acestuia...

Vrei sa spui o "sarcina" aerodinamica suplimentara nu are nici o influenta asupra v.max?

Editat de DannyMC
Link spre post

@DannyMC: Mai citește o dată ce ma scris eu. E logic că un Duster cu portbagaj pe plafon e o cărămidă

Aproape orice injecție (aici injecție = calculator + soft) la Dacia/Renault poate avea implementate sau nu, CCSL(cruise control speed limiter) și Vmax (Viteza maxima autorizată = 655,35km/h), orice altă limitare e dată de hartă de injecție și pragurile de poluare în care trebuie să se încadreze

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...