Sari la conținut

Duster 4X4 1.2 Tce

Postări Recomandate

Salutare,

Am comandat un Duster 4x4 1.2 Tce Laureate in 12 Mai si am avut o surpriza neplacuta.

Termenul de livrare spus de dealer, sfarsit de Iulie, termenul de livrare comunicat de Dacia 15 Septembrie!!!!

A mai asteptat cineva 4 luni pentru un Duster sau detin recordul national?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare la toata lumea! Dupa 4 luni de asteptare azi am devenit Dusterist, 4x4 1,2 TCe, Laureate, Bleu Cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Prima impresie dupa 35 km (pana acasa) este supe

Azi am platit diferenta pana la suma totala pentru 4x4 1,2 Tce, Laureate, Bleu cosmos, Pack look, Medianav, senzori parcare. Probabil inca o luna de asteptare.

Nu e ok comparatia diesel 2.0 130 CP (cuplu 330Nm) cu benzina 1.2 (fie el si turbo).   Inainte de Duster am avut si eu Mondeo (exact specificatiile masinii tale) si tin sa-ti spun ca dupa ce treci d

Posted Images

Avand in vedere ca am facut comanda la cateva zile dupa ce aceasta versiune a fost disponibila pentru Romania este posibil sa fiu printre primii.

Link spre post

Salutare !

Se pare ca nu ai citit ce am scris eu pe forum :

Eu am dat comanda pe 11 mai, si dupa aproape o luna nu aveam nicio veste, asa ca i-am "bombardat" cu mailuri si telefoane pe cei de la vocea clientului. Pana la urma mi-au raspuns ca termenul estimat de livrare este 22 sept-15 octombrie.

Banuiesc ca pana in august (luna de concedii la Dacia) se fabrica doar motoare euro 5, urmand ca din septembrie sa incepa fabricatia motoarelor euro 6, avand in vedere ca norma euro 6 devine obligatorie de prin august...

Mai e un coleg de pe forum cu care am tot comunicat prin mesageria privata; el a dat comanda la 2 sapt dupa mine, si tot asa la dealer i-au zis ca e posbil sa ajunga masina la sf de iulie sau in septembrie...

Mie de la dealer mi-a spus zilele trecute ca livrarea o sa fie in jur de 20 sept, posibil o sapt mai devreme...Deci eu nu cred ca avem sanse sa ne vedem masinile in iulie. :(

Link spre post

Acum cred ca este sigur ca o sa livreze incepand cu 15 septembrie.

Avem de asteptat.

Era corect sa spuna ca motoare Euro 6 vor fi livrate dupa 1 sept.

Asadar am ratat concediul (cu Dusterul)

Link spre post

...mai exact o sa inceapa productia (probabil) la 1 septembrie, iar pana se livreaza mai dureza 1-2 saptamani (adica de cand se produce pana ajunge la dealer)...Deci inseamna ca in cel mai fericit caz o sa avem masina in jur de 15 septembrie.

PS. Comanda ai dat-o la un dealer din DB ?

Link spre post

Comanda la Serus Ploiesti.

Termenul de 15 Sept dat de vocea clientului dupa cateva mesaje.

Achizitie prin programul RABLA.

Conform regulamentului RABLA sunt obligati sa faca factura finala in termen de 120 zile, asa ca nu cred ca o sa depaseasca 15 Sept.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...