Sari la conținut

Manual service Dacia Duster

Postări Recomandate

Am inteles. Ai cumva procedura de re-umplere detaliata undeva, trebuie adus uleiul din cutie la o anume temperatura ininte de verificarea finala nivelului? Multumesc din nou!

Editat de t0rquemada
Nu mai cita ultimul post, pct 11 din Regulament !
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Știu foarte bine ce am scris, unii au citit și printre rânduri și au înțeles mesajul restul nu au făcut diferența între 1+1 =10 sau 1+1=2  Ca funcție sistemul 4x4( antrenare diferențial și punte

Informațiile trebuie să fie publice, și sunt doar că nu gratis și nu pentru oricine. Mai nou e doar online cu abonament  

Era foarte bine când a apărut toată documentația despre Logan I pe net iar Logan I nici nu se lansase, nu. Ce meșteri suntem noi ăștia de dăm gratis dar nu suntem dispuși să plătim, dar nu ne tre

Posted Images

@w1zardus umplerea se face pana la preaplin, atasat inca trei capturi si ma opresc aici cu asta pentru ca suntem putin offtopic despre o operatie particulara si nu despre manualele de service (dar reiterez ca un schimb ulei cutie de viteze necorespunzator poate chiar sa “dauneze”)

Captură ecran (3133).png

Captură ecran (3134).png

Captură ecran (3135).png

Editat de Gil26
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
  • Trist 1
Link spre post
  • 6 months later...

Salutare tuturor - aveti cumva disponibil manualul pentru Duster 2 Eco G ?

Ma intereseaza in mod deosebit constructia si amplasarea turbinei - care banuiesc ca este aceeasi ca si la motorul 1.0.

Am postat pe un alt thread in urma cu ceva zile despre zgomot metalic (se pare ca vine de la tija wastegate). si as vrea sa inteleg mai bine problema ... si eventual sa o rezolv pe cont propriu, din moment ce am fost trimis la plimbare de catre cei de la Dacia.

Link spre post
  • 1 year later...

Salutare.

Inca nu a aparut manual de service pentru Duster 2 din 2019?

Nu ar enimeni disponibil?

Ma intreseaza instructiunile de montaj pentru mecanismul de reglaj al farurilor - in special este vorba de cablul de actionare, care mi-a sarit cand am schimbat becul.

Multumesc.

Link spre post

Salut, ti-am raspuns pe topicul unde ai postat despre aceasta problema, din cate tin minte nu este procedura de demontare \montare separata a sistemului de reglaj faruri , nu pot acum dar voi verifica asta si daca este cazul revin pe topicul acela.

Link spre post
Acum 4 ore, Gil26 a spus:

Salut, ti-am raspuns pe topicul unde ai postat despre aceasta problema, din cate tin minte nu este procedura de demontare \montare separata a sistemului de reglaj faruri , nu pot acum dar voi verifica asta si daca este cazul revin pe topicul acela.

Da, am vazut, si mi-a fost de ajutor mai ales ca am aflat codul mecanismului, pe urma am cautat poze mai detaliate, apoi m-am dus la masina si dupa ce mi-am cascat ochii, mi-am pus ochelarii, am chemat ajutoare sa tina lanternele si mi-am stors creierii mi-am dat seama ca ... este extrem de simplu sa reatasezi cablul acela.

Asadar nu te mai stresa cu instructiunile acelea, problema este rezolvata.

Mersi pentru suport.

Editat de hans
Link spre post
  • 4 months later...

Salut, m-i s-a aprins cheia de service si vreau sa va intreb daca poate sa imi spuna cineva ce include serviceul de 54000km cu aproximatie ? Mentionez ca s-a aprins cheia nu de km parcursi ci de timpul care a trecut de la serviceul precedent.

La opel aveam manualul cu service-urile care se fac la 20000km.....40000km....60000km....si asa mai departe si ce se face la fiecare etapa.

Exista si la Duster asa ceva ?

Multumesc

DDD.jpg

Editat de ionapostol
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...