Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

Cum nu aveam liniste cu faptul ca nu aveam hartile dorite in navi nativ, am tot butonat, pana am reusit performanta de a avea urmatorul mesaj tot timpul (binenteles, cu butonul de Agree dezactivat si nici ce instalasem eu pana atunci nu mai mergea):

dPaqKun.jpg

Asa ca, motivat puternic, dupa inca cateva ore de sapat pe internet si incercat diverse chestii, am ajuns la :

TjG2vic.jpg

WmrKZ4v.jpg

5jkmzOF.jpg

Pastrand si pachetul Medi@skin functional (cu tot cu 7ways cu harti OSM, atunci cand in Medianav introduc stick-ul pe care este copiat).

Mai astept sa vina prin posta si camera pentru marșalier, pentru a avea o instalare completa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

Am facut eu o poza, doar la start ( ~10s ii trebe) ca apoi m-am enervat cum merge. E drept lansat de pe stick, dar cred ca MediaNav nu are suficienta putere de calcul si nici RAM sa ruleze decent 7ways.

post-3261-0-66427100-1465204337_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...