Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

Si mie imi pare ca unghiul e mai larg in clipurile puse de tine. Referitor la calitatea/claritatea clipurilor treaba e discutabila. Conteaza si in ce forma a fost facuta randarea fisierului original. O sa verific sa revad niste setarila ale mele. In mod cert youtube are un mod particular in a gestiona si a reda un fisier care pe calculator care, local pe PC, se vedea mai bine ca cel incarcat online. Dar ce camera ai folosit tu?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Don Quijote spuneai ca ne poti oferi si o filmare 1920x1080 60fps. Este setarea cu care am filmat si eu (in clipul ala cu vreme insorita) si as vrea sa compar. As vrea sa ma (ne) ajuti cu asa ceva. Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...