Sari la conținut

Postări Recomandate

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! :frantics: Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele rosii pe ea... am 36 km facuti... asa numai de curios :ahappy: (cred ca unii cunoasteti sentimentul... "mers inainte fara destinatie"... doar de dragul de a incerca noua achizitie)... voi reveni cu mai multe detalii... si cu poze, bineinteles... O zi frumoasa!

Tot binele din lume Dusteristule! Sa vi si la intalnirile noastre, pentru a mari numarul celor care au 4x2:). Trebuie sa fim "fratii" mai mici, de nadejde , ai celor cu 4x4
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Eu nu prea pricep...

M-am uitat aici : http://www.dacia-local.hu/pdf/arlista/arlista_duster.pdf

Cel mai scump Duster, 4x4 cu 1.5dCi 110 CP este... cam 14.700 euro.

La noi in RO aceeasi chestie e cam la 17.000 euro... asta in conditiile la care TVA-ul din RO e mai mic !

Deci care e treaba ? S-au umflat special preturile din RO - ca apoi sa ai senzatia ca faci mare afacere cu RABLA - de platesti un pic mai putin ?

In cazul acesta RABLA mi se pare doar o metoda de a umfla buzunarele comerciantilor de masini - se seama statului, nicidecum un avantaj real !

Pacat ca nu e si Bucurestiul mai aproape de granita cu HU - ca altfel... toata lumea ar cumpara de acolo direct.

Ce parere aveti?

Link spre post

Eu nu prea pricep...

M-am uitat aici : http://www.dacia-loc...ista_duster.pdf

Cel mai scump Duster, 4x4 cu 1.5dCi 110 CP este... cam 14.700 euro.

La noi in RO aceeasi chestie e cam la 17.000 euro... asta in conditiile la care TVA-ul din RO e mai mic !

Deci care e treaba ? S-au umflat special preturile din RO - ca apoi sa ai senzatia ca faci mare afacere cu RABLA - de platesti un pic mai putin ?

In cazul acesta RABLA mi se pare doar o metoda de a umfla buzunarele comerciantilor de masini - se seama statului, nicidecum un avantaj real !

Pacat ca nu e si Bucurestiul mai aproape de granita cu HU - ca altfel... toata lumea ar cumpara de acolo direct.

Ce parere aveti?

Cam asa... cel mai scump 4x4 dci cu tva e undeva la 14.950(oricum mai poti pune ceva dotari pe el, insa care nu sunt ffscumpe)... unde tva e 27%... In fine, daca tot e sa vorbim, va spun cat am dat eu pe al meu, cred ca am spus cu cateva topicuri mai sus...

Al meu e un 4x2, 1.5dci, 90cp, in plus fata de standard(echiaptrea Cool din Ungaria) are aer conditionat manual, esp, pachetul de modularitate(pentru scaun sofer si bancheta spate rabatabila, cum i-o spune), faruri de ceata, geamuri electrice fata, cd player cu bluetooth si usb... 12200 eur... luandu-l pe firma, am platit pe el aprox. 9600 EUR... si nu am avut nevoie de 400 de eur pt transport, inmatriculat, asigurare pe 6 luni, si alte chestii... sub 10000 de eur ies cu el... masina noua... e tocmai ce am avut eu nevoie... cand trag linia finala cu cheltuielile ii fac si eu o prezentare in topicul cu Dusterul meu... deocamdata am nr. provizorii...

Cu toate astea, nu sunt foarte sigur ca faceliftul va fi tot mai ieftin ca la noi... Din cate am vazut pe site noul logan, sandero nu sunt mai ieftine ca la noi... sa vedem... La reprezentanta de unde am cumparat-o eu, mi-a spus ca ei au vandut duster 90% in Romania, Austria si Germania... Eu cred ca diferenta asta de pret sta la dealeri... oricum e foarte ciudata treaba...

Numai bine!

• Like 1
Link spre post
  • 1 month later...

Comandat acum 2 saptamani , frumos dar inca nu este termen de livrare . Gurile bune spun ca dupa lansarea in reprezentante se vor livra conform ordinii de comanda , ordine ce se respecta .

Va voi tine la curent cu termenul acesta .

Zi buna

Mircea

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...