Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor Din Romania Editia a VIII-a, 20-22 Februarie 2015, Slanic Prahova

Postări Recomandate

• Răspunsuri 359
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai vin, dar astea le aveam cu mine la serviciu, pe telefon.

Inainte si dupa colectarea mostrelor de sol Everybody in the house say... @dusty2010 da tonul la petrecere, apoi prezentarea colegilor de la Dacia. Briefing inainte de iesirea de pe asfalt, s

Final de trial cu organizatori si prieteni de la 4x4 Everyone

Posted Images

Nu e obligatoriu sa concurezi, poti sa privesti doar, nimeni nu te obliga sa te inscrii. Priveste spre mine. Pe Strategica am avut cea mai curata masina. :)

Editat de cbogdy
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trialul nu e facut sa-ti rupi masina. Daca mergi cu grija nu va pati nimic. Bine, se gasesc tot timpul unii care sa "dea" in masina cat pot pentru a scoate timpi buni, dar daca faci traseul doar sa te simti bine masina nu va pati nimic.

Drumul la manastire e drum de macadam in urcare.

Pana la urma venim sa ne intalnim si sa ne simtim bine. :)

Link spre post

Un exemplu de intalnire in Germania:

Programul - nu e obligatoriu:

- Întâlnire in parcarea de la Unchiul Otto la ora 11.30

- De la ora 12 masa

- După masa, dacă vremea permite, o plimbarica (pe jos) ;)

- Cafea și prăjituri la unchiul Otto dupa ora 15 - cine vrea

- Dupa ora16 incheierea intalnirii si plecare - asa... usurel - spre casa

...................................

...................................

no comment

Editat de denon2808
Link spre post

O sa vad cat e de nasol traseu în sine și dacă ma depășește, atunci clar ca nu ma bag.

Sent from my Nexus 4

Stai linistit ca traseele sunt facute astfel incat toti participantii sa le poata parcurge(in conditii de siguranta si cu echiparea standard a masinii). Intradevar traseul celor de la MT/AT e mai dificil, dar aici nu e de noi(cei cu cauciucuri de strada).

Eu am participat in 2013 la ambele intalniri si abia astept sa vin si de data asta. Au fost 2 weekenduri de vis:D...singura "dauna" ce as putea raporta dupa aceste iesiri e: rama de la numarul de pe fata:)....am intrat intr-o balta mai mare si apa mi-a rupt rama de la numar:))).

Avem niste organizatori experimentati in ale offroad-ului, care cauta trasee potrivite pentru aceste evenimente. Nu ai de ce sa iti faci probleme:) Te inteleg ca esti la prima intalnire, si intr-un fel toti am fost mai retinuti prima data:D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...