Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

Da, am vrut sa fie protejate de mediul exterior si sa nu ma complic cu sisteme de prindere. Sunt "detasabile" ca sa zic asa. M-am lovit de prea multe ori de necesitatea de a avea mai multa lumina cand dau cu spatele. Planul este sa pun si camera de mers cu spatele si atunci sunt mai linistit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

Multumesc! Voi vedea la prima iesire cand ma prinde noaptea prin paduri si trebuie sa dau cu spatele. Deocamdata, in oras, in zone mai putin luminate, pot aproxima mai bine cat spatiu am pana la obstacol ( masini, stalpisori, toberoane, etc)

Link spre post

@dr_dumi, nu am geamuri fumurii, dar chiar si cu folie, tot ar fi suficienta lumina, oricum e mai multa decat de la becul de mers inapoi;

@huskyuk, e work in progress ... :D, inca nu le-am legat la buton, dar acolo e intentia :) ; daca nu uiti si il mai ai, il aduci te rog si pe al tau (pentru fata) la IND ? :) Multumesc!

Link spre post

Pai curiozitatea mea era dacă montezi asa ceva la interiorul mașinii și ai folii, afară fiind beznă totala sa zicem, atunci când le aprinzi, multa din lumina sa rămână în mașină și sa te incomodeze.

Sent from my Nexus 4

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...