Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

De aceasta documentatie se ocupa un departament numit "Documentatie service"de la Dacia..care are printre alte atributii(normare manopera service si concepere dispozitive specifice servisare)..manuale tehnice .manualele sunt traduse...din RO in alte limbi sau din Fr in Ro si alte limbi...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

Ar fi vreo sansa sa intru si eu in posesia unui manual pt modelul 1.2 tce in limba romana? Maghiara mea nu contine mai mult de zero cuvinte in vocabular. Poate e vreun vorbitor de maghiara care a luat masina din Ro si e dispus sa faca schimb cu mine? Multumesc anticipat

Link spre post

Dragi colegi, am primit un raspuns de la Dacia.

Vi-l pun la dispozitie.

Mesajul meu:

Buna seara,

Numele meu este Simandi Levente si sunt posesorul unei autoturims Dacia Duster ph2 4x2 achzitionat in decembrie 2014

cu seria de sasiu UU1HSDADF5.......

Am rugamintea sa imi spuneti/explicati de ce anume pe masina mea nu se regaseste al 3-lea conector (priza de alimentare), care

conform manualului ar trebui sa fie in spatetele tetierei stanga spate (dupa cum reiese si din poza de mai jos).

In manualul masinii (la pagina in care apare si poza cu acest conector) nu este mentionat ca acest conector

se regaseste doar pe anumite modele sau ca este disponibil doar pentru animate tari,

Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.

Va multumesc.

Raspunsul celor de la vocea clientului:

Buna ziua

Stimate domnule Simandi,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre si pentru fidelitatea dumneavoastra fata de marca DACIA.

Referitor la aspectele prezentate de dumneavoastra in mesaj, suntem in masura sa va comunicam ca DACIA Duster livrate in Romania nu au disponibil acest echipament, chiar daca se mentioneaza in Manualul Utilizatorului care e valabil si pentru auto exportate.

....

Cu cele mai bune ganduri,

Analist Servicii Client,

Vocea Clientului DACIA

Tatiana Cristescu

Masina mea fiind achizitionata din Ungaria, raman cu impresia ca nici macar nu au verificat in ce tara a fost livrata. :hmm:

Acum sa ii intreb si pe cei de la Renault Ungaria de ce lipseste aceasta priza de pe masina.

Editat de zerookool
Link spre post

Voi vreti mai multe prize (cu mai mute fire intinse prin toata masina)... pentru ca sa ce? Sa existe un alt risc suplimentar de incendiu?

Hai sa fim seriosi... cui nu-i ajung doua priza in masina (la care se mai pot pune si cate doua adaptoare cu 4 prize...)

Link spre post

Unii vor priza de 12 V direct in portbagaj - ca sa puna acolo o lada frigorifica, de exemplu. Mai multe masini au asa ceva.

Altfel e cam complicat sa te plimbi cu un fir printre pasagerii de pe locurile din spate ca sa ajungi in portbagaj.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...