Sari la conținut

Resetare martor schimb ulei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Instructiunile sunt prezente si in manualul masinii, la capitolul mentenanta schimb ulei   La pasul 3 sunt necesare doar 3 apasari de pedala

Tii minte cand ai facut ultimul schimb de ulei, si peste 15.000 il schimbi din nou

Am incercat sa caut in forum ceva legat de acest subiect dar nu am gasit, asa ca postez eu. Am aflat de la un inginer din service cum poti reseta martorul de schimb ulei fara sa cuplezi masina la t

Cu siguranta nu au resetat la ultimul schimb, nu exista nici un motiv pentru care sa se aprinda la 3 luni de la teoretica resetare atata timp cat nici nu s-au facut km.

Timpul de utilizare nu are legatura.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta a fost explicatia, eu aveam 15.000km de la ultima revizie dar pentru ca merg 95% in oras si cu medie de 17km/h se pare ca face o medie si de aceea se aprinde martorul de schimb ulei. Gandestete ca daca adun 15 mii de la ultima resetare si cu inca 15 mii dupa revizie fara resetare nu are cum sa te anunte la 30, nu?

Link spre post

Ma gandeam si eu la acea varianta ca in aceeasi situatie sunt si eu dar cu toate astea am dubii.

Si eu merg(sau mai bine spus stau :)) in oras pe aceeasi ruta zi de zi, sunt 10 km dus-intors si absolut intotdeauna este aglomerat, chiar si acum vara cand in general este liber peste tot. Pe langa asta zona prin care ma invart de obicei implica aglomeratie suficient de mare si la alte ore in afara celor de varf.

Cu toate astea nu mi s-a aprins niciodata acel martor din cauza timpului de functionare care este maricel fiind zile in care cei 5 km pana la serviciu se parcurg in 45-60 minute(in special iarna insa si in restul anotimpurilor sunt multe zile in care nu scazi sub 30 minute).

Situatie putin ciudata: cand am luat masina si pana am facut revizia se facusera aproximativ 17.XXX km intre revizii dar nu se aprinsese nimic in bord.

Masina este de la inceputuri(fabricatie mai-iunie 2010) cand reviziile pentru diesel erau recomandate la 15.000 km si nu 20.000 km cum a crescut ulterior.

Una peste alta,ca e de timp, ca e de km sau doar pentru ca serviceul nu a facut treaba bine la revizie e util aici un reminder daca avem nevoie :)

Editat de klaus
Link spre post
  • 4 months later...

Citesc aici de resetarea martorului, eu dupa vreo 18-19 mii km nu am resetat nimic si nici nu a aparut nimic in bord. Stiu, ciudat dar care sa fie explicatia? Sa fie setat intervalul de service mare gen long life? Ar trebui sa apara in bord ceva martor aprins? Sau?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...