Sari la conținut

Iesire soft-offroad transalpina - strategica

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Acum cateva zile am discutat cu colegul nostru @dr_dumi despre o iesire pe Strategica; nici unul dintre noi doi nu a mai facut traseul si din cate am citit este abordabil si frumusel.

In principiu ma gandeam pentru weekendul 10-12 octombrie cu abordare dinspre Transalpina ( in cazul in care e drumul blocat dinspre Voineasa in zona de padure macar sa ne putem bucura de portiunea de drum din golul alpin unde sunt peisaje destul de frumoase ). Daca aveti alte sugestii legate de data, shoot, insa trebuie luat in considerare si faptul ca spre noiembrie s-ar putea sa se cam strice vremea.

Topicul/traseul a mai fost propus in trecut de alti colegi:

http://forumduster.r...ca/page__st__72

Sugestia mea ar fi sa ne cazam vineri seara undeva in zona Ranca (avem optiuni destule acolo), Obarsia Lotrului (am gasit la o cautare rapida Pensiunea Bradul, dar mai sunt si altele) sau un pic mai departe dar mai ieftin, Cabana Oasa. Aspectele legate de cazare le vom clarifica in functie si de optiunea participantilor si de numarul celor care vor veni. Sambata plecam pe traseu iar daca e deschis drumul si ajungem la Voineasa, ne putem intoarce pe partea cealalta (lacul Vidra). Duminica daca se mai doreste si este timp, putem face o tura pana la lacul/cabana Sureanu; drumul e simplut, macadam, se poate face cu orice masina, deci nu e nimic spectaculos in afara de peisajul de la lac. Daca nu, ne indreptam spre casa :)

Momentan suntem 2 dustere + 1 vitara, asteptam inscrieri !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Colorata azi e gata":   Album: http://core.dynamictelecom.net/poze/Calin/Poze%20Strategica%20&%20Valea%20Frumoasei%20-%2010-12%20oct%202014/     Arhiva full-size: http://core.dynamicteleco

Bună dimineața     Tapatalked  

Location   Tapatalked  

Posted Images

Mmmmm... si eu am facut doar jumatatea vestica... aveti ceva informatii dupa anul acesta ploios? Cum sta treaba pe coborarea dinspre est?

In acel weekend nu am nimic programat, poate ne vedem, tinand cont ca e pe "domeniul" meu :)

Conditia este sa fie vremea buna.

Link spre post

Propunere:

Daca TA e deschisa, se poate sta vineri seara la Ranca, iar sambata se merge pe TA pana la intersectia cu Strategica (saua Stefanu), se face Strategica si se iese in V. Macesului, apoi Voineasa (aici se poate face pauza de masa) si apoi pe V.Lotrului la lacul Balindru si lacul Vidra (sunt si niste chei pe acolo). Ocolire lac pe malul stang (pe dreapta cred ca toti l-am facut) si cazare la pens. Bradul de la Obarsia Lotrului.

Duminica se pleaca spre lacul Oasa si daca se doreste urcare la Sureanu se poate iesi din TA la stanga astfel incat sa nu se ocoleasca lacul (ne dorim cat mai putin asfalt, nu?) si se urca la Sureanu. La intoarcere se poate intra spre E pe valea Frumoasa (la sud de L.Oasa) spre lacul Negovanu cu iesire la Sadu.

De aici pe V.Oltului in toate directiile de intors acasa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...