Sari la conținut

Iesire soft-offroad transalpina - strategica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Colorata azi e gata":   Album: http://core.dynamictelecom.net/poze/Calin/Poze%20Strategica%20&%20Valea%20Frumoasei%20-%2010-12%20oct%202014/     Arhiva full-size: http://core.dynamicteleco

Bună dimineața     Tapatalked  

Location   Tapatalked  

Posted Images

Salutare.

Imi place mult ceea ce vad!!!

Felicitari ca reinviati aceasta practica de iesiri!

Daca-mi permiteti, vin si eu cu un sfat ce l-am urmat si noi cei care mergeam des pe munti prin 2011-2012 cu ale noastre Dusterele:

Mergeti pe oriunde va hotarati si nu va dati inapoi de la o groapa sau orice altceva ce spune unul sau altul ca este greu/nu se poate/etc.

Intotdeauna exista varianta: Nu mai merge inainte (Pentru o singura persoana) - Ne intoarcem inapoi si cautam o alta varianta (Cu totii)!

Nu plecati cu frica ca distrugeti masinile pentru ca sunteti un grup si toata lumea ajuta pe toata lumea!

Pozele puse de @vsebas de pe Valea Macesului sunt poze cu traseu abordabil pentru mai multe Dustere (echipate standard) pentru ca

De un lucru sa tineti cont. Trebuie sa aveti in masini sufe! Ar fi bine dac-ati avea si un troliu (Pentru orice eventualitate, nu neaparat pentru utilizare!).

Si noi, cand parcurgeam trasee pe munti ne-am gasit in situatia de a depasi cu usurinta zone pe care altii le catalogau ca fiind greu accesibile sau... ne-am regasit in postura de a ramane blocati in unele zone dar, lucrand ca o echipa, am trecut peste momente fara a avea vre-un fel de probleme.

Va doresc s-aveti o plimbare excelenta! Si... daca mai doriti informatii, va ajutam cu mare placere!

PS: Prin acest mesaj eu confirm ca nu pot iesi in acel weekend.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru o plimbare de relaxare, eu recomand in continuare, traseul prin Ciungetu. Pe Valea Macesului, evident ca se poate, insa nu stiu in ce conditii in aceasta perioada. Daca sunt dintre cei care merg, le recomand sa fie echipati si cam fara familie in masina pe Valea Macesului, pentru ca e mai neplacut pt. pasageri, parerea mea.

Indiferent de traseul ales, peisajele sunt superbe si culorile in acest anotimp arata foarte bine in poze.

Link spre post

In primul rand multumiri lui Daniel pt.incurajari!

Pt.a avansa propun sa se organizeze 2 grupuri: unul va cobori in Ciunget, iar al doilea va incerca sa iasa in V.Macesului. Eu voi face parte din grupul al doilea. Daca mai exista cel putin o masina care sa mi se alature (astept inca 20 de procente de la Galati :frantics: ) inseamna ca avem un grup si putem "ataca" si zona estica.

Cat despre cazari, sunteti de acord cu Ranca + Obarsia Lotrului?

Link spre post

Cel mai bine ar fi sa facem un singur grup, si sa incercam pe Valea Macesului daca este uscat si se doreste, in caz ca e nasol ne putem intoarce spre Ciunget. Nu sunt novici nici dtel si nici dumi, au fost in Iezer si in Grecia pe coclauri. :) Daca este noroi renuntam la ideea cu V. Macesului unde am inteles ca este mai grea coborarea. Depinde de ce gasim la fata locului.

Daca tot mergem impreuna, eu zic sa ne hotaram acolo si sa facem toti acelasi traseu.

Mie mi-ar conveni orice traseu pentru ca nu am fost niciodata in zona aia.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...