Sari la conținut

Postări Recomandate

Și eu sunt curios să aflu cum e cel de la Dacia. Are codul 77 11 574 057 (cel de 480 de litri) . Cei de la Meridian Vest mi-l vindeau cu 1050 de lei.

Din catalogul de accesorii de la Dacia rezultă că se montează direct pe barele longitudinale și nu ar mai fi nevoie de barele transversale

brosura-accesorii-duster.pdf

Editat de polstel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

si eu cred la fel, nu cred sa fie foarte complicata adaptarea de prindere, dar mai sigur prind un Dokker cu portbagaj si ma pun pe masurat. scriu aici ce-a iesit din masuratori, asta in cazul in care

Trebuie sa te dai cu ea mai mult in off sa se obisnuiasca si sa fie in forma, altfel se leneveste si devine sensibila la orice firicel de praf Banuiesc ca ai vopsea metalizata. Eu o parchez in parc

Scuze pentru intervenției. Pentru ce ai nevoie de portbagaj pe Duster? La ce va fi folosit? Oricum, mai mult de 75 kg. pe plafon nu poți pune datorită inerției la frânare, inerție care poate dubla sau

Posted Images

Mie mi se pare ca portbagajul sta pe barele transversale...

Nu ti se pare deloc din pacate :(

Sunt transversale tip Thule, se si vad perfect in brosura capetele lor.

S-a mai discutat aici despre ele.

Link spre post

Asa e, sta pe bare transversale cum zice mugur...

Daca pretul pe care l-ai zis ar fi pentru tot sistemul - bare + portbagaj plafon - ar fi o afacere buna. La thule doar barele (de otel, identice cu cele dacia) cu talpile de fixare sunt ~ 600 ron

Link spre post

Si pe mine ma intereseaza sa aflu mai multe despre cutiile de portbagaj Dacia; ma refer la cele de 400 si respectiv 480 litri. Pretul este f bun 687 lei, respectiv 924 lei, dar nu stiu daca sunt Thule sau altceva, in conditiile in care o cutie similara de la Thule e muult mai scumpa.

Despre barile transversale am inteles ca sunt Thule, dar chiar sunt curios ce marca sunt cutiile de portbagaj. Un minus ar fi faptul ca sunt negre, eu preferand ceva deschis la culoare (gri, alb)..

Iata aici preturile:

http://www.dacia.ro/servicii-post-vanzare/promotii/oferta-accesorii-vara/

Link spre post

Ma bag si eu ca curca in vreascuri...

Am pe forester de 5 ani o cutie no name, scrie my travel sau asa ceva pe ea. Am terorizat-o dincolo cu mult de limitele din manual si merge si azi perfect, nici o fisura. Cred ca e important la ele materialul, nu cine le face.

Link spre post

Eu nu ma refer la material, chiar nu m-as astepta sa se fisureze oricat ar fi de ieftina cutia (evident excludem loviturile). Ma intereseaza sa fie o forma cat de cat mai aerodinamica (zgomotele la vant sa fie cat mai reduse), si am inteles ca la acest capitol Thule sunt peste concurenta.

PS. Oare cat de mult se incinge o cutie neagra (pe timp de vara) comparativ cu una deschisa la culoare (gri, alb) ? ....ma refer la interiorul cutiei.

Editat de SYL40
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...