Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

Merekesh, masina a stat inclinata? Aceasi problema am si eu dar de anul asta, desi masina o am din 2013 decembrie.Se prelinge pe partea interioara a usii si in partea de jos chederul de pe caroserie nu este chiar etans si fiind inclinata se prelinge in interior. Eu am zis ca sunt eu ghinionist dar vad ca sunt mai multi cu problema asta.

Primele dati imi aparea cand eram in mers. Chiar am rugat odata pe cineva sa stea in spate si sa vada daca apare urme de apa dar ... nimic atunci, desi ploua torential.

Ultima oara am patit-o primavara asta, masina parcata, nu inclinat, cand am verificat-o dupa ploaie, era plin de apa in ambele parti, spate. O sa vad cum am timp, sa o duc la un service, sa desfaca portierele si sa verifice atat chederele cat si benzile de silicon.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

La mine indiferent de ploaie, intra numai daca sta imclinata.Un tinichigiu mi-a spus ,ca asta se intampla din cauza imbinarilor slabe ale masinii. Si ai dau dreptate, ca pana in primavara asta nu am avut probleme. Prin aprilie-mai am tot ridicat-o pe cric.Asta e...dupa ce ca e "cazan" , mai e si gaurit :hyper: .

Link spre post
  • 3 weeks later...

eu am puțină umezeală la picioare dreapta spate - cam de o palmă se udă mocheta...

exact pe podea lângă prag...cam unde ar veni piciorul drept...

dar nu ca să scot apă de acolo, doar se udă...

șterg cu o cârpă și las să se usuce...

am citit în urmă niște sfaturi - cu prima ocazie verific și eu să văd ce voi găsi pe acolo...

stimă!

Link spre post

Cei care au aceasta problema cu apa ar putea sa verifice daca nu cumva provine de la instalatia de AC la care se infunda scurgerea. Eu am patit asa ceva si nu am identificat imediat problema .. banuiam apa infiltrata la spalatorie etc.

Editat de andrei_s
Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...