Sari la conținut

DOP -ul meu

Postări Recomandate

Am realizat ca nu se vad numerele pe masuratorile respective ...

Deci din janta de la partea de jos, pana la marginea aripii aveam inital 67 cm pe ambele punti

Dupa schimbare (arcuri H&R si amortizoare ironman) am 71 cm pe fata si putin peste 69 pe spate.

Pe fata am avut nevoie de prelungitoare amortizoare pentru ca batea in capat la coborarea unor borduri de dimensiuni mici.

Jantele sunt cu ET 40 iar cauciucurile sunt BFG AT 225/70/16 - castigul in inaltime de aici e de inca 1,775 cm

Au fost modificate putin linerele din palstic, la cald, pentru a face loc cauciucurilor mai carnoase.

Masina este mult mai rigida pe roti, dar ia denivelarile mici foarte bine, banuiesc ca datorita cresterii in diametru a rotii si a faptului ca aceste cauciucuri au mai mult carne. Nu am apucat sa merg cu mai mult de 80 km/h in linie dreapta si mult mai incet pe curbe , iar la nivelul de oras, masina se simte foarte bine.

Cauciucurile sunt ceva mai zgomotoase comparativ cu originalele doar pana pe la 40-45 km/h apoi nu se mai aude nici o diferenta. Voi vedea zgomot si tinuta de drum la viteza mai mare in weekend probabil. Cauciucurile sunt umflate acum la 2,5, dar maine voi incerca sa le las la 2 sa vad cum se simt.

In plus am pus scuturi diferential (a trebuit putin modificata prinderea, fiind pentru Duster 1) si rezervor.

Cam asta e pana acum!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Noi incaltari pentru DOP

Pus LED si pe al treilea stop! Recomand cu caldura pe colegul FANECLK, pentru orice operatiuni privind LED!

Dacă tot am intrat în service pentru schimbat bara fata, am montat și scutul de la Mudster și eleronul spate.

Posted Images

• 3 months later...
  • 6 months later...

Anul asta ma straduiesc sa bugetez insonorizarea completa, upgrade boxe (2 cai măcar), folie protectie UV pe toate geamurile (transparentă parbriz, 5% laterale fata, si mult mai închise in spate), stopuri led (cardna argintiu/fumuriu), restul de becuri led (ce se gaseste), eleron in culoarea caroseriei si daca ma dau banii afara din casa, o colantare model desert si eventual un autoblocant pe spate.

In aceasta idee, întreb, pentru ca am auzit ca pe forumuri de la alte mărci se poate: in afara de stopuri, la ce am mai putea obține discounturi - ca membrii forumduster.ro - din cele enumerate mai sus?

Deasemenea, invit colegii ce au adus deja modificări de genul celor enumerate sa ma direcționeze si pe mine către eventualii meseriasi sau firme ce fac astfel de lucrări si care v-au mulțumit pe voi sau pe alții prin calitatea/prețul lor. Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...