Sari la conținut

DOP -ul meu

Postări Recomandate

... caci, parca prea-l certi pe "bietul posesor" , de Duster, oare o fi asta forumul" iubitorilor" sau mai degraba al " producatorului" , ce ziceti ?

"Bietul posesor" nu este nici certat si nici batut... este pus in fata unor probleme pe care ar trebui sa le stie orice utilizator de masina. Si, asa cum am mai spus de multe ori... sunt convins ca multi nici macar cartea de intretinere si garantie nu si-au citit-o. Daramite sa mai transmita, de exemplu, cate un mail catre VC in care sa intrebe despre conditii de garantie sau de utilizare.

Acest forum este pentru cei care vor sa invete cate ceva despre aceasta masina. Da, avem prieteni si cunostinte in cadrul Dacia care sunt prezenti si aici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Noi incaltari pentru DOP

Pus LED si pe al treilea stop! Recomand cu caldura pe colegul FANECLK, pentru orice operatiuni privind LED!

Dacă tot am intrat în service pentru schimbat bara fata, am montat și scutul de la Mudster și eleronul spate.

Posted Images

Curios lucru: am garantie extinsa (platita cu niste euroi), garantie care se pare ca acopera ceva nedefinit. Gigi lucratoru lu dacia reprezentanta ii explica unui nene ca garantia extinsa acopera chestii mari, gen motor samd. Deci pentru un serviciu platit primesti ... explicatiile unui gigel, ca ceva scris clar, de genul "asta e acoperita, asta nu", nici gand. Sa inteleg ca pentru a afla pentru ce dracu am dat bani lu dacia trebuie sa sciu la VC-u? Buna treaba.

PS: Eu unul am citit cartuliile date de dacia/dealer la predarea masinii. Nici macar garantia standard nu e prea explicita, sunt multe "daca si cu parca" (nu scrie nicaieri ca amortizoarele sunt garantate pana la 50 sau 60 mii km, asa cum zic doreii din service cu imputernicirea lu dacia). Trebuie sa contactez VC sa aflu si VC, a naibii chestie, evita raspunsurile scrise cum evita dracu mirosul de tamaie. De ce oare astfel de practici intr-o companie cu politici transparente si dornica sa multumeasca clientul, asa cum este dacia/rino?

Link spre post

Ai dat un mail clar la VC in care sa-ntrebi cat este garantia pt amortizoare? Aici iti extind eu... pe tot ce-nseamna mecanica de contact, garantia este de 50000 km!

Basca, nu mai zic, ca si la Reprezentanta poti intreba (si-ti pot furniza) informatii clare despre cat si la ce ai garantie.

Link spre post

Se pare ca nu prea ai inteles: eu, consumatorul, nu am nevoie de mail sau telefoane la x si y sa-mi spuna ce primesc pentru ce platesc, am nevoie sa-mi dea in scris, negru pe alb, odata cu plata. Eu nu le dau poate niste bani, eu chiar le dau bani pentru niste bunuri si niste servicii pe care, se pare, poate le primesc sau poate nu, ca nu e nimic scris clar. Ce-i opreste pe maretii de la dacia sa zica de maine ca nu mai dau 50 mii km garantie la amortizoare, ca dau doar cat iesi de pe poarta dealerului? Nu-i obliga nimic scris sa nu faca asa ceva, corect?

Tu la contractul de telefonie trebuie sa suni la RC sa afli cate minute iti dau pentru abonamentul pe care-l platesti sau te uiti in contract? Pentru calculator intrebi reparatorul daca iti acopera placa video moarta din senin sau te uiti in conditiile de garantie sa vezi in ce conditii beneficiezi de repararea/schimbarea produsului?

Link spre post

Mda, putine mai sunt de adaugat dupa un astfel de raspuns.

VW si Audi sa faca ce or vrea, nu mi-am cumparat nici macar rinou, ci dacie, sa sustin economia nationala si locurile de munca pentru romani si sa am "obligatia" de a nu comenta pe banii mei la adresa calitatii produselor si serviciilor dacia.

Link spre post

oho... poti comenta pe banii tai MAXIM! Da' sa-ncerci sa fii si obiectiv! S-a-ncerci sa fii realist caci, totusi, noi am dat banii de o Dacie PENTRU o Dacie! Sa nu avem pretentia ca acea Dacie sa ne furnizeze de 3 ori mai mult decat o face un VW care costa de 3 ori mai mult decat Dacia noastra.

Din fericire pt mine, eu stiu ce mi-am cumparat si nu-mi ridic pretentiile mai sus de produsul pe care l-am achizitionat (si d.p.d.v. tehnic dar si d.p.d.v. servicii). Si... totusi, pt ca am invatat sa-mi aleg locul unde sa-mi fac intretinerea masinii, beneficiez si de tot ce am nevoie pentru a fi multumit de masina mea.

Link spre post

Deci tu nu ai nicio problema daca iti cumperi o merdenea cu 50 de bani mai ieftina, insa expirata si care te trimite sa te ... caci, din cauza ca de 50 de bani mai putin nu poti avea prea mari pretentii? Dar daca ar avea si niste mucegai de control si ceva rahat de sobolan pe ea, ar fi vreo problema? Daca da, de ce, doar costa mai putin decat restul?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...