Sari la conținut

DOP -ul meu

Postări Recomandate

Daniel, ai dreptate, stau extrem de prost la capitolul rabdare! Din pacate in România se pare ca nu exista sau nu se aplica legi care sa protejeze clientul de mega erori ca cea petrecuta in cazul meu. Am fost sfătuit de mai multi oameni care lucrează cu legea, sa stau potolit ca nu am nici o șansa chiar cu dreptatea de partea mea. Ca părere personală, eu cred ca modul in care mergea masina înaintea tuningului, cu smucituri si dat in nas, avea mai multe șanse sa distrugă motorul si/sau transmisia, decat modul cursiv si normal in care merge acum. Daca masina mea ar fi mers ca in primii 800 km, nici nu m-as fi gândit la tuning in aceasta faza, pentru ca nu fac si nici pe viitor nu intenționez sa fac curse cu ea. Cand ma vor chema la service, ma voi duce sa imi faca upgradeul. Mai mult nu pot spune pe acest subiect!

Un singur lucru e cert: ajunsesem sa nu mai suport sa ma sui intr-o masina care inițial m-a surprins atât de plăcut încât m-am îndrăgostit de ea in primele sute de kilometrii. De acum cateva zile, plăcerea de a-mi conduce masina pe care am plătit o gramada de bani munciți, a revenit la normal!

În alta ordine de idei, eu mi-am cam pierdut speranța ca ei lucrează la aceasta problema la modul serios. Rezolvarea durează enorm de mult, pentru o corporatie de dimensiunile Renault care a dat-o in bara atât de grav încât sa strice mașini care nu aveau probleme inițial.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Noi incaltari pentru DOP

Pus LED si pe al treilea stop! Recomand cu caldura pe colegul FANECLK, pentru orice operatiuni privind LED!

Dacă tot am intrat în service pentru schimbat bara fata, am montat și scutul de la Mudster și eleronul spate.

Posted Images

În alta ordine de idei, eu mi-am cam pierdut speranța ca ei lucrează la aceasta problema la modul serios. Rezolvarea durează enorm de mult, pentru o corporatie de dimensiunile Renault care a dat-o in bara atât de grav încât sa strice mașini care nu aveau probleme inițial.

Asta e DOAR o parere! Nu esti in tema dar te grabesti sa critici si sa arunci cu noroi! As fi vrut sa te vad ca dai 50 keuro pe o masina si ai probleme 6 luni cu ea pana se rezolva...

Cred ca, pana la urma, ai mult prea multe pretentii de la un SUV care costa sub 20 keuro si rabdare mult prea putina!

Link spre post

Normal ca e doar o părere! Pentru asta sunt forumurile făcute, din cate stiu eu. Deasemenea, am trăit cu senzația ca acesta este un forum al celor incantati de Duster, nu al celor incantati de metodele prin care corporatiile își tratează clienții. Nu am aruncat cu noroi in nimeni si in mod sigur nu am criticat masina de care sunt foarte încântat. Am lucrat 11 ani intr-o poziție unde am avut de-a face cu multe mașini de la diversi fabricanți, iar recall-urile ajungeau la mine înainte sa ajungă la șeful de service. Nu am văzut, in aceasta perioada, un recall care sa faca masina sa meargă mai prost decat înainte. Pot înțelege ca exista erori (colosale in cazul de fata), dar nu pot înțelege de ce le ia mai mult de o luna sa găsească soluția. Concluzia mea, oarecum educata in domeniu, este ca nu se lucrează serios la aceasta problema. Motivele pentru care se întâmpla acest lucru pot fi multiple, dar cel principal este, aproape sigur, ca aceasta activitate nu aduce profit. Stiu cum lucrează corporatiile si pentru asta le voi critica întotdeauna! Critica asta ar trebui considerată constructiva pentru ca este pro client si pe o durata mai lunga (stiu ca nu gândesc multi asa la nivel de corporatie) si pro Dacia (imagine de marca). Prețul nu înseamnă nimic in povestea asta, iar in US, la banii astia iti iei Mazda CX5, deci sorry daca nu mi se pare ca Dusterul e o masina ieftină.

Poate sunt eu cu capul, dar cred ca ar fi fost frumos sa primesc si niște scuze in scris pentru neplacerile cauzate si eventual niste cupoane cadou sau de reduceri. Am fost la o gala la Ateneu unde Marketingul de la Dacia a primit un premiu. Pe mine m-a busit rasul, pentru ca mai rar am văzut o campanie atât de copilareasca si de plină de găuri ca cea la noul Duster, iar modul cum aleg sa trateze problema de care vorbeam mai sus arata inca o data lipsa de interes sau/si pricepere a celor din acest departament.

Altfel, încep sa cred ca a fost o idee proasta sa povestesc despre Dusterul meu atât cu bune cat si cu rele, pentru ca suntem departe de intenția cu care am deschis topicul asta.

Link spre post

Poate ca ai dreptate in multe directii dar, pentru faptul ca nu ai rabdare (asa cum au si alti posesori de Duster FL) te poti trezi si cu o pierdere de garantie pe motor!

Politica nici unei corporatii nu este pe placul tuturor dar, fiecare corporatie, face ceea ce poate cand poate si cum poate!

Forumul (forumurile), in general, sunt pentru a-ti spune pasurile pro si contra vis-a-vis de un produs/serviciu/etc si nimeni nu ingradeste aceste pareri! Problema este ca sunt multi care nu stiu multe chestii legate de garantii/mentenanta/etc si trebuie ajutati in conformitate cu indicatiile producatorului sau legislatia in vigoare.

Daca o problema isi gaseste rezolvarea dupa o luna sau dupa 6 luni... asta este obligatia producatorului s-o rezolve! Eu cunos cu caz cu un Touareg care nu a avut rezolvare o perioada de 6 luni (mai grava decat ceea ce e acum pentru Duster FL) dar pana la urma s-a rezolvat (cu schimbarea masinii!)

Scuzele poate o sa le primesti sau poate nu! Din partea producatorului (sidur nu din partea dealer-ului, ca el n-are nici o treaba), dar sunt sigur ca aparitia lor ar trebui sa fie dupa rezolvarea problemei.

Eu nu ti-am zis ce sa scrii sau nu pe topicul tau... despre masinuta ta! Ti-am subliniat niste greseli facute in abordarea problemei (greseli care ar putea sa se rasfranga asupra garantiei masinii tale). Si... ti-am subliniat ca nu e bine sa tragi niste concluzii atata timp cat perioada de asteptare pentru rezolvarea problemei nu este neaparat un factor exact.

Eu te-ntreb... asa... ca fapt divers: Ce se va-ntampla daca, datorita resoftarii facute de tine, vei avea o problema la motor si producatorul iti v-a spune ca este "utilizare neadecvata" (ceea ce este si real!)... deci nu iti rezolva problema!

Link spre post

Daniel, uite ca nu poti avea rabare, uneori trebuie sa mergi cu masina si nu ai alta. Ce faci ? astepti pana apare Dacia cu softul 2, 3, ce varianta o mai fi ? "Pierzi garantia" - nu stiu ce sa zic, nu mi se mai pare asa mare smecherie garantia asta, atat ca si costuri cat si ca acoperire, simt ca producatorul ma cam jumuleste. Acum, la prima revizie, am dat 7 mil. La a doua, probabil mai mult, si asa mai departe. Ok, nu este vorba doar despre dacia, toti fac la fel, dar nu are importanta, eu am dacie. Inca ceva, "...ai mult prea multe pretentii de la un SUV care costa sub 20 keuro" - nu mi se pare ca omul s-a plans de ceva care nu merge si ar intra in categoria unei masini sub 20k de euro. Lui chiar nu ii mergea masina, nu erau mofturi, cum le ziceti voi la ce mai maraim noi cu accesoriile, cu antifonarea, cu scaunele, etc.

Link spre post

dusterul are niste costruri de intretinere egale cu ale unui Q7, o sa vedeti pe parcurs.

problema nu ar fi asta, problema e ca l cam doare la bascheti pe producator si ca, multi dintre cei care doreau sa si cumpere duster din romania si nu numai, auzind de aceste necazuri, e posibil sa se mai gandeasca.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...