Sari la conținut

Postări Recomandate

In fine, daca mai multi iti spun ca esti beat te duci sa te culci , dar nu inteleg de ce producatorul specifica 50 si nu real.

Si la Logan tot 50 spune producatorul, iar daca "indesi" bine intra si 65. :) La fel si Dusterul, mai incap vreo 10-15 litri pe conducte pana in buza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

De cand am Duster-ul, ca si la Logan, fac plinul ochi dupa ce se aprinde becul si mai putin de 63-64 litri nu au intrat niciodata. Din ce am observat pare sa fie la fel rezervorul cu cel de la Logan.

Specificatiile producatorului sunt una... realitatea este alta! Da, in rezervor incap undeva intre 65-70 litrii de carburant (de la gol/uscat la plin pana in buza)

Da, confirm, pot intra in rezervor pana la 70 litri. Am descoperit asta cand un baiat rabadator de la un Petrom mi-a alimentat 57 de litri de motorina in momentul in care mai aveam doua liniute in bor

Cei cu duster diesel cum reusiti sa-l umpleti pana in "buza"? Ca eu nu reusesc niciodata, cred ca trebuie o rabdare de... nu stiu ce exemplu sa dau

Cu rabdare de....

Ultimi 15 l iti trebuie cam 10 min pt a-i indesa in rezervor! Asta la noi in tara unde motorina face spuma de zici ca-i cu detergent. In strainatate merge mult mai repede.

Dar, IN ATENTIA TUTUROR!

Nu este indicat sa umplii rezervorul pana in buza pe motiv ca nu prea mai au cum sa iasa gazele!!!

Link spre post

Nu ştiu cum e la diesel, dar la benzină nu au intrat mai mult de 55 litri la nici un plin după ce s-a aprins becul şi am mers 30 km. Vrei rezervor mai mare? Mai pune unul, de GPL !@

Trimis de pe HTC folosind tapatalk

Link spre post

Nu apuca sa faca gaze dupa ce o umplu pana in buza ;)

De obicei cand ma duc la ski in Italia o umplu pana in buza sa pot sari peste Ungaria. Sau cand ma duc la mare in Grecia sa pot sari peste Serbia. In rest nu o prea umplu pana in buza.

Da... confirm faza cu spuma... la noi cred ca au cei de la OMV, MOL, bla..bla... detergentul mai bun de face asa spuma :devil:

Link spre post

Depinde in ce conditii mergi(oras vs drum intins) dar indiferent de situatie eu stiam ca ar trebui sa mai fie vreo 5l combustibil-benzina sau motorina in functie de caz insa nu am avut curiozitatea morbida sa merg pana ma lasa-n drum ca sa testez cu siguranta cifrele :)

Am mers 36 km la viteza constanta(cat s-a putut) de 80km/h de cand s-a aprins becul, mai mult am preferat sa nu risc asa cum spuneam si mai sus.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...